Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Július 08. 15:00, hétfő | Helyi
Forrás: JNSZ Megyei Rendőr-főkapitányság

Strandszarkák akcióban

Strandszarkák akcióban

A vendégek távollétét és könnyelműségét kihasználva mindent visznek a fürdőkön tevékenykedő tolvajok. Ez alól nem kivétel sem a karcagi, sem a berekfürdői strand.

Vigyázzanak a strandokon!

Sokan a vízparton, strandokon töltik szabadidejüket, hogy felüdülést nyerjenek a kánikulában. Sokszor a sértettek figyelmetlenségét használják ki az elkövetők, ezért a lopások megelőzése érdekében kérjük, figyeljenek jobban értékeikre!

Berekfürdőn 2013. július 7-én két fürdőzőt is megloptak a tolvajok. Mindkét esetben a pléddel letakart és őrizetlenül hagyott értékeket szerezték meg a tettesek.

Kérjük, ne hagyják felügyelet nélkül holmijukat, táskájukat! Társaságukból valaki mindig figyeljen az értékekre! Lehetőleg nagyobb mennyiségű készpénzt, drága műszaki cikket ne vigyenek magukkal! Használják a csomagmegőrzőket! Gépkocsijukat mindig zárják be, mert a nyitva felejtett ajtók megkönnyítik a tolvajok dolgát! Gépjárművük utasterében ne hagyjanak szem előtt ruhaneműt, tárcát, táskát, azokat mindig a csomagtartóba helyezzék el!

JNSZ Megyei Rendőr-főkapitányság

Védekezés a strandszarkák ellen

- Ha mindenki a medencébe megy, ki vigyáz a cuccokra? -

Az InfoKarcag információi szerint a nemrég átadott karcagi Akácliget Fürdőt sem kímélik a tolvajok. Olvasóink beszámolói alapján többnyire kisebb értékre elkövetett lopásokról van szó (standpapucs, törülközö, köpeny), így ezeket a sértett nem is jelenti a rendőrségen. A tettes kézrekerítésére gyakorlatilag nincs esély, marad a bosszankodás, az idegeskedés, a mezitláb hazamenés...

- InfoKarcag -

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 14:31, csütörtök | Helyi

SOKAN FÜRDŐZTEK AZ ÁPRILISI KÁNIKULÁBAN

Áprilisban nem megszokott meleg levegő árasztotta el az országot. Sorra dőltek meg a melegrekordok. Ennek köszönhetően sokan látogattak ki a Berekfürdői strandra, a már-már nyarat idézőhőségben.

2024. Április 25. 13:29, csütörtök | Helyi

ELMERÜLT A HOLT-ZAGYVÁBAN

Az Akácfa utca közelében, Szolnok külterületén, a Holt-Zagyvában merült el egy személyautó. A sofőr szerencsére el tudta hagyni a járművet, az eset során az ijedtségen kívül szerencsére nem érte baj. Az Életjel Mentőcsoport részt ve

2024. Április 25. 10:30, csütörtök | Helyi

FELHÁBORÍTÓ: IDŐSEK OTTHONÁBAN ERŐSZAKOSKODOTT

10 év fegyház várhat arra a férfira, aki a gondozására bízott idős nőt rendszeresen verte és szexuálisan bántalmazta. A nyugalom megzavarására alkalmas tudósítás következik.

2024. Április 25. 09:57, csütörtök | Helyi

Az elmúlt 24 órában történt

A vármegye rendőrei az elmúlt napon 7 személyt fogtak el, akik közül 2 ellen elfogatóparancs volt érvényben, valamint 1 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.