Városlista
2019. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Március 25. 19:54, hétfő | Helyi

30 éves munkássága veszett oda a tűzben

 30 éves munkássága veszett oda a tűzben

A karcagiak adományokkal, ruhákkal segítik a családot, akik jelenleg barátoknál laknak.

Kigyulladt egy családi ház 2019. március 22-én pénteken reggel Karcagon a Jókai utcában. A házban élő festőművész nő és 11 éves gyermeke a tűz keletkezésekor nem tartózkodott otthon. A tűzről két, az iskolába igyekvő fiatal értesítette a hatóságokat.

Az elismert festőművészként dolgozó özvegy nő 30 éves munkássága, a berendezési tárgyak, ruhák, tanszerek elpusztultak a tűzben. A lakás lakhatatlanná vált. Az anyagi kár a nő elmondása szerint jelentős, hiszen zsűrizett műalkotások is odavesztek a tűzben.Mind e mellett a nemrég elhunyt férje hagyatéka, fényképek is megsemmisültek.

A karcagiak adományokkal, ruhákkal segítik a családot, akik jelenleg barátoknál laknak.

A házon volt biztosítás, a kárfelmérés és a statikai vizsgálat folyik, a nő egyenlőre nem tudja, hogy miből fogják rendbehozni otthonukat.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 19. 20:05, péntek | Helyi

MUZSIKÁS EGYÜTTES KARCAGON

Muzsikás együttes több, mint 10 éve járja az ország általános- és középiskoláit a Rendhagyó énekóra MOL-ban programjukkal.

2019. Április 19. 20:03, péntek | Helyi

ROHAM A KARCAGI VIRÁGBOLTOKBAN

Május elején búcsút vesznek alma materüktől a középiskolás tanulók.

2019. Április 17. 19:36, szerda | Helyi

A Holokauszt Magyarországi Áldozatainak Emléknapja

A megjelenteket dr. Nagy Molnár Miklós igazgató köszöntötte, majd Mohai Tamás színművész szavalata után Csillag Barnabás, a Karcagi Zsidó Hitközség elnöke emlékezett meg a több mint négyszáz karcagi zsidó áldozatokról.

2019. Április 16. 19:59, kedd | Helyi

Búcsúztak a ballagók

A városvezetés nevében Kovács Szilvia alpolgármester, Rózsa Sándor jegyző, és Szepesi Tibor önkormányzati képviselő kívánt sok sikert a diákoknak.