Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Március 20. 07:54, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

Nincs teljes áramkimaradással érintett település

 Nincs teljes áramkimaradással érintett település

Jász-Nagykun-Szolnok megyében jelenleg nincs áram nélkül maradt település. A rendőrök továbbra is megfelelő létszámmal biztosítják a közrendet, közbiztonságot.

Jász-Nagykun-Szolnok megye területén a szakemberek folyamatosan dolgoztak azon, hogy elhárítsák az időjárási körülmények okozta áramkimaradásokat.

Jelenleg teljes áramkimaradással érintett település nincs a megyében. A szakemberek munkájának eredményeként Örményesen, Mezőhéken, Karcagon, Mezőtúron, Berekfürdőn és Kengyelen egy-egy ingatlanban, illetve állandóan nem lakott, vagy külterületi részen fordul elő hiba, több fogyasztót érintő, részleges áramkimaradás Kisújszállás és Túrkeve belterületi, illetve lakott területén fordul elő.

A településeken a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság továbbra is megfelelő rendőri létszámmal biztosítja a közrendet, közbiztonságot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:30, péntek | Helyi

EMELKEDNEK A FÜRDŐBELÉPŐK

Éledezik a berekfürdői strand. A főszezon ugyan még messze, a drágulás viszont már megérkezett.

2024. Április 19. 08:09, péntek | Helyi

Lakatlan ház födémszerkezete izzott Öcsödön

Beizzott egy száz négyzetméteres, lakatlan családi ház födémszerkezete mintegy ötven négyzetméteren csütörtök éjszaka Öcsödön, a Bercsényi Miklós soron.

2024. Április 18. 20:15, csütörtök | Helyi

Kutyás szépségversenyen keresik a Tisza-tó szépét a tiszafüredi Kutyás majálison

Második alkalommal rendezik meg a tiszafüredi kutyastrandon, a Mancsos Pancsolóban a Kutyás majálist május 1-jén, ahol egész nap kutyás és családi programokkal várják a gazdákat és az ebeket.

2024. Április 18. 15:00, csütörtök | Helyi

VISSZATARTOTTA A BETÖRŐT

Az éj leple alatt, egy családi ház ablakán keresztül surrant be egy ingatlanba egy helyi férfi Kunmadarason, abban a reményben, hogy amíg a bent lakók alszanak, addig ő viszi az értékeket.