Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2023. Április 11. 15:50, kedd | Helyi
Forrás: Katasztrófavédelem

Több súlyos baleset történt hosszú hétvégén

 Több súlyos baleset történt hosszú hétvégén

A húsvéti hosszú hétvégén több súlyos közlekedési baleset történt vármegyénk útjain, egyes helyszíneken a tűzoltóknak kellett utasokat kiszabadítani.

Nagypéntek délelőttjén egy személygépkocsi csapódott szalagkorlátnak az M4-es autóút Budapest felé vezető oldalán, Tiszapüspöki térségében. A szolnoki hivatásos és a törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók emelték ki a jármű eszméletlen sofőrjét, és átadták a mentőknek. Az egységek ezen túl áramtalanították az autót, illetve segítettek felhelyezni azt az autómentőre.

Vasárnap reggel a 34-es számú főúton, Tiszaigar külterületén hajtott fának egy személyautó. A gépkocsiban három ember utazott, a hátsó ülésen ülő azonban nem tudott kiszállni, őt a tiszafüredi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével tudták kiszabadítani, emellett pedig áramtalanították is az autót.

Húsvét hétfő délutánján pedig két személyautó rohant egymásba a 33-as számú főúton, Tiszafürednél. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. Az egyik autóból két ember nem tudott kiszállni, őket a tűzoltók emelték ki a roncsból. Az egység mindezeken túl segített a gépkocsikat autómentőre helyezni.

Fotó: Tiszafüred HTP, Németh Ádám tűzoltó főhadnagy

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:16, péntek | Helyi

ZAJLIK A MUNKA A CSEMETEKERTBEN

Folyamatosan zajlik a munka a Városgondoksághoz tartozó Csemetekertben. Ottjártunkkor is szorgosan tevékenykedtek a területen, főként növényápolási és növényvédelmi munkákat végeztek.

2024. Május 03. 12:42, péntek | Helyi

Fának hajtott egy autó Kenderesen

Fának csapódott egy személygépkocsi csütörtök délután Kenderesen, a Vasút úton.

2024. Május 03. 11:30, péntek | Helyi

POZITÍV ÉLETÚTRÓL TARTOTTAK ELŐADÁST

A Szent Pál Marista Általános Iskolában tartott Cigány Témahét zárásaként egy fiatal házaspár tartott előadást arról, hogy a nehéz életkörülmények közül is ki lehet törni.

2024. Május 03. 09:03, péntek | Helyi

JÓVAL HAMARABB ÉRT BE AZ EPER

Előbb vagy utóbb minden tavasszal elérkezik az eperszezon, de az igazi ínyencek számára csak akkor indul, amikor megjelenik a magyar eper a piacokon.