Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2023. Augusztus 02. 15:06, szerda | Helyi
Forrás: Katasztrófavédelem

Új katasztrófavédelmi teszt

 Új katasztrófavédelmi teszt

Bővülő témaválasztékkal, a lakosságvédelem tevékenységével kapcsolatos különböző kérdéseket taglalva jelenik meg augusztustól a katasztrófavédelem online interaktív tesztje.

Az elmúlt három évben összesen harminchét online tűzvédelmi teszt jelent meg az interneten, a tudáspróbát több mint 51 ezer ember töltötte ki. Augusztus elsejétől a tűzmegelőzési ismeretek polgári védelmi és iparbiztonsági témákkal bővülnek majd ki.

A továbbra is a hónap első munkanapján megjelenő új katasztrófavédelmi tesztben ezúttal a hőségriasztással kapcsolatos kérdések szerepelnek. Az olvasók hasznos információkat kaphatnak arról, hogy kiket veszélyeztet leginkább a nagy meleg, és hogy mi a teendő akkor, ha a szélsőséges időjárás extrém körülményeket teremt.

Új, katasztrófavédelmi tesztünk a továbbiakban honlapunk „Lakosság” menüpontjában, a „Katasztrófavédelmi tesztek” almenüben található.

Mindemellett korábbi tesztjeink is elérhetőek maradnak a már megszokott helyen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:16, péntek | Helyi

ZAJLIK A MUNKA A CSEMETEKERTBEN

Folyamatosan zajlik a munka a Városgondoksághoz tartozó Csemetekertben. Ottjártunkkor is szorgosan tevékenykedtek a területen, főként növényápolási és növényvédelmi munkákat végeztek.

2024. Május 03. 12:42, péntek | Helyi

Fának hajtott egy autó Kenderesen

Fának csapódott egy személygépkocsi csütörtök délután Kenderesen, a Vasút úton.

2024. Május 03. 11:30, péntek | Helyi

POZITÍV ÉLETÚTRÓL TARTOTTAK ELŐADÁST

A Szent Pál Marista Általános Iskolában tartott Cigány Témahét zárásaként egy fiatal házaspár tartott előadást arról, hogy a nehéz életkörülmények közül is ki lehet törni.

2024. Május 03. 09:03, péntek | Helyi

JÓVAL HAMARABB ÉRT BE AZ EPER

Előbb vagy utóbb minden tavasszal elérkezik az eperszezon, de az igazi ínyencek számára csak akkor indul, amikor megjelenik a magyar eper a piacokon.