Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2023. Július 15. 05:00, szombat | Helyi

A GYÖRFFY ISTVÁN KATOLIKUS ÁLTALÁNOS ISKOLA TANÉVZÁRÓ ÜNNEPSÉGE

A GYÖRFFY ISTVÁN KATOLIKUS ÁLTALÁNOS ISKOLA TANÉVZÁRÓ ÜNNEPSÉGE

A karcagi Györffy István Katolikus Általános Iskola és Szent Erzsébet Óvoda tanévzáró ünnepségén városi díjat is átadtak.

A tanévet Kovács Miklós Istvánné igazgató értékelte. Beszédében hosszan sorolta azt a rengeteg dobogós helyezést, melyet ebben a tanévben diákjaik értek el egyéni és csoportos városi, megyei és országos versenyeken. A sportban is jeleskedtek a györffysek, erről is külön szólt az iskolavezető.

Az értékelés után az iskola legkiválóbb eredményekkel büszkélkedhető nyolcadikosait - Darabos Lehelt, akidr. Ternyák Csaba érsektől vett át érseki dicséretet, valamint a Karcag város jó tanulója, jó sportolója díjat kapott Varga Dominikot és Nagy Zalánt -Gulyás Zsolt plébános, érseki tanácsos, az iskola lelki vezetője köszöntötte virággal.

Karcag Városi Önkormányzat Képviselő-testülete Kovács Miklós Istvánné részére kimagasló nevelő-oktató munkájáért Karcag Város Pedagógiai Díjat adományozott, amelyet az iskola tanévzáró ünnepségén adott át részére Sári Kovács Szilvia alpolgármester.

A díjazottat köszöntötte Gulyás Zsolt plébános, a nevelőtestület, a diákok és a szülői közösség képvisesli, valamint Pánti Ildikó, az iskola nyugalmazott igazgatója, önkormányzatiképviselő is.

A díjátadó után több mint száz gyermek társai előtt vette át az igazgatónőtől a kitűnő bizonyítványát, többen kaptak elismerést tanulmányi és sport munkáért. A tanévzáró az osztályokban folytatódott, ahol a többiek is megkapták osztályfőnökeiktől bizonyítványukat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 14:30, kedd | Helyi

ÉBREDEZIK A TISZA-TÓ

Ébredezik a Tisza- tó. Az áprilisi, váratlanul jó időben több ezren keresték fel az ország egyik legdinamikusabban fejlődő idegenforgalmi célpontját. A hónap közepe visszavetette ugyan a forgalmat, de az igazi szezon most kezdődik.

2024. Április 30. 11:25, kedd | Helyi

CIGÁNY HÉT A SZENT PÁL MARISTA ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN

1 hetes programsorozatot szervezett a Szent Pál Marista Általános Iskola Cigány-hét címmel.

2024. Április 30. 08:30, kedd | Helyi

KENDERMAGOKAT RENDELT HOLLANDIÁBÓL

A vád szerint a férfi 2023. augusztus hónapjában egy ismeretlen személyt megbízott azzal, hogy Hollandiából küldjön neki kábítószert tartalmazó kendernövény termesztéséhez szükséges vetőmagot.