Városlista
2018. november 15, csütörtök - Albert, Lipót

Hírek

2018. Szeptember 14. 09:11, péntek | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A helyszín közelében elfogták a tolvajt.

A helyszín közelében elfogták a tolvajt.

ellopott tárgyakat lefoglalták és a sértett részére visszaadták.

A Karcagi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy kunmadarasi lakos ellen.

A 40 éves férfi 2018. szeptember 13-án 18 óra körül az ablakon keresztül bejutott egy kunmadarasi ingatlanba, ahonnan egy porcelán étkészletet és egy digitális videomagnót tulajdonított el. A rendőrök az adatgyűjtést követően még a helyszín közelében elfogták a tolvajt.

A jogsértőt előállították a Kunmadarasi Rendőrőrsre és gyanúsítottként kihallgatták. Az ellopott tárgyakat lefoglalták és a sértett részére visszaadták. kép illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2018. November 14. 19:10, szerda | Helyi

Új munkahelyek Tiszaörsön

2018. November 14. 19:09, szerda | Helyi

VÁROSUNKBÓL ÉS TÉRSGÜNKBŐL IS PÁLYÁZHATNAK

A Fűts okosan! kampány célja, hogy az emberek lehetőleg kerüljék el a nem megfelelő tüzelőanyagok használatát, mert az egészségre és a környezetre is ártalmas

2018. November 14. 19:09, szerda | Helyi

BEFEJEZŐDÖTT A NAPRAFORGÓ BETAKARÍTÁSA IS

Befejeződött napraforgó betakarítása a karcagi határban. Van ahol már a tarlószántást végzik. A vénasszonyok nyara a betakarítás szempontjából megfelelő, de szükséges a csapadék a búza elvetéséhez.

2018. November 14. 19:07, szerda | Helyi

FOLYAMATOSAN FEJLŐDIK BEREKFÜRDŐ IS

Az elmúlt időszakban több beruházás befejeződött Berekfürdőben. A TOP beruházásoknak köszönhetően jelentős mértékben fejlődik a település.