Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Július 19. 16:21, szerda | Helyi

A hölgy azonnal értesítette a rendőrséget...

A hölgy azonnal értesítette a rendőrséget...

A Karcagi Járásbíróság bűnösnek mondta ki ...

2017. július 12-én Karcag külterületén az esti órákban egy hölgy az erdei futópályán futott, amikor észlelte, hogy egy férfi , miután észrevette őt, letolja a rövidnadrágját és önkielégítést végez.

A hölgy azonnal értesítette a rendőrséget, akik elfogták a mutogató férfit. A Karcagi Járási Ügyészség másnap, július 13-án bíróság elé állította az őrizetben lévő, 1994-ben született férfit szeméremsértés vétségének vádjával.

A Karcagi Járásbíróság bűnösnek mondta ki és a vádlottat 10 hó szabadságvesztés büntetésre ítélte, melynek végrehajtását 1 évi próbaidőre felfüggesztette . Az ítélet a kihirdetésekor jogerőre emelkedett.

A szeméremsértés vétségét az követi el, aki magát nemi vágyának felkeltése, vagy kielégítése érdekében más előtt mutogatja, e cselekmény 2 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető. Súlyosabban akkor minősül, ha a felnőttkorú elkövető 14 év alatt személy előtt követi el, akkor 3 év is lehet a szabadságvesztés tartama.

Címkék: Karcag

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 10:30, csütörtök | Helyi

FELHÁBORÍTÓ: IDŐSEK OTTHONÁBAN ERŐSZAKOSKODOTT

10 év fegyház várhat arra a férfira, aki a gondozására bízott idős nőt rendszeresen verte és szexuálisan bántalmazta. A nyugalom megzavarására alkalmas tudósítás következik.

2024. Április 25. 09:57, csütörtök | Helyi

Az elmúlt 24 órában történt

A vármegye rendőrei az elmúlt napon 7 személyt fogtak el, akik közül 2 ellen elfogatóparancs volt érvényben, valamint 1 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

2024. Április 25. 09:21, csütörtök | Helyi

HAMAROSAN ELKÉSZÜL A BERUHÁZÁS

A gyepet vetik, a sportszereket szerzik be a leendő sportkomplexumban. Jelen állás szerint semmi sem veszélyezteti a május végi nyitást. Az utolsó simításokat Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke is szemügyre vette.

2024. Április 24. 14:00, szerda | Helyi

TÁRGYALÁSSAL FOLYTATÓDIK AZ ÜGY

Ritkaságszámba menő döntés született a Szolnoki Törvényszéken: