Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2022. Augusztus 21. 18:48, vasárnap | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A KARCAGI RENDŐRÖK GYORS FELDERÍTÉSE

A KARCAGI RENDŐRÖK GYORS FELDERÍTÉSE

Szúnyoghálót levéve ment be a feltételezett elkövető a tiszaburai házba. A rendőrök elfogták a helyi nőt, akinek ruházatában ott lapult a nyugdíjas sértett pénze.

Szúnyoghálót levéve ment be a feltételezett elkövető a tiszaburai házba. A rendőrök elfogták a helyi nőt, akinek ruházatában ott lapult a nyugdíjas sértett pénze.


Egy tiszaburai lakos tett bejelentést a rendőrségre, mert 2022. augusztus 20-án a délelőtti órákban – amíg otthonától kis ideig távol volt – ismeretlen személy levette a nyitott ablaka előtti szúnyogháló keretet és bemászott a házba. A jogsértő egy 20.000 forintos bankjeggyel távozott az ingatlanból. Bejelentést követően a karcagi rendőrök adatgyűjtést végeztek, aminek eredményeként egy 24 éves helyi lakosra irányult a figyelmük. A karcagi egyenruhások előállították a rendőrkapitányságra a fiatal nőt, akinek ruházatából előkerült az eltulajdonított készpénz. A feltételezett elkövetőt lopás vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

A szúnyogháló nem helyettesíti a bezárt ablakot! Tartsa szemét nyitva, az ajtót pedig csukva! – A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőrfőkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának vagyonvédelmi tanácsai itt olvashatóak!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 15:00, szombat | Helyi

JÓTÉKONYSÁGI BÁLT RENDEZTEK

Az idei a Kátai Bál jótékonyságból befolyt bevételeit a kórház biztonságos betegellátáshoz szükséges eszközök beszerzésére fordítják.

2024. Május 04. 07:00, szombat | Helyi

ÁTADTÁK A GYÓGYSZERTÁR ÉPÜLETÉT

Újra helyben vásárolhatnak gyógyszereket a tiszaburaiak. Átadták ugyanis a településen a gyógyszertárat. Az épület átadása ünnepélyes keretek között zajlott.

2024. Május 03. 14:16, péntek | Helyi

ZAJLIK A MUNKA A CSEMETEKERTBEN

Folyamatosan zajlik a munka a Városgondoksághoz tartozó Csemetekertben. Ottjártunkkor is szorgosan tevékenykedtek a területen, főként növényápolási és növényvédelmi munkákat végeztek.

2024. Május 03. 12:42, péntek | Helyi

Fának hajtott egy autó Kenderesen

Fának csapódott egy személygépkocsi csütörtök délután Kenderesen, a Vasút úton.