Városlista
2019. február 24, vasárnap - Mátyás

Hírek

2018. December 27. 16:22, csütörtök | PR

A látható fényforrások, mint dekorációs elemek

A látható fényforrások, mint dekorációs elemek

A mai világban a rengeteg okos kütyü mellett, egyre nagyobb hangsúlyt kap otthonunkban a trendi megjelenés is.

A különböző enteriőrök kialakításában egyre nagyobb szerep jut a világításnak is a bútorok és berendezési tárgyak mellett. A világítás legyen az látható vagy akár rejtett stílusú is, nagy segítségünkre lesz a választott lakberendezési stílus kialakításában.

Képzeljünk el egy sima vezetéken lógó csupasz izzót az előszobában. Ezt az izzót egy meleg fehér színű Vintage jellegű LED-es izzóra cserélve, belépéskor úgy fogjuk érezni, mintha kicserélték volna ez előszobát. Enyhén barnás, sárgás meleg fény fog minket fogadni az otthonunkban belépve.

Lámpatestek dekorizzóval vagy dizájnizzóval, vagy ahogy jobban tetszik

Cseréld le a tradicionális szénszálas izzóidat, egy modern LED-esre. Igazából már mostanában sem mindegyik üzletben kapható szénszálas. Mondhatni, ez már egy elavult technológia. A LED-es világítás megoldások sokkal hosszabb élettartamot biztosítanak és a pénztárcádat is jobban kímélik, mert nagyon alacsony fogyasztásúak. A LED-ek használatánál azonban érdemes odafigyelni, hogy ez a típusú megoldás viszont nem szereti, ha össze vissza kapcsolgatják. Hidd el, nem fogod az áram számládon észrevenni, ha kiszaladsz a konyhából felvenni a telefont és felkapcsolva hagyod a lámpát. Ezzel viszont a LED-es izzó élettartamát véded.

Vannak az Alkonylámpa.hu beltéri lámpa kínálatában is kifejezetten olyan termékcsaládok, melyekhez elengedhetetlen a vintage izzó. A Saddle, Sky, Etui függesztékek és a Capital, Sticks Multi, Adrian lámpatestek kialakításuk szempontjából, nagyon stílusos elemek. Ezek a darabok egy kompakt fényforrással nem adják vissza az igazi színvonalas megjelenésüket. Ténylegesen annyira karakteres darabok, hogy lehet, de vétek lenne sima izzóval kiegészítve használni őket.

Itt ki is emelnénk egy különlegesen trendi fényforrást, a Markslöjd Sky függesztéket. Olyan 3 ágú felfüggesztékről van szó, amit akár az étkező asztalod fölé belógatva is használhatsz. Ezt dekorizzókkal üzemeltetve kellemes meleg hangulatfényt áraszt majd, mely vacsorákhoz, baráti beszélgetéshez kiváló.

Áttetsző búra, avagy az Edison izzó jellegű fényforrásokról

Egy nagyon elegáns, áttetsző víztiszta üveg vagy egy ízlésesen színezett búra mögé rejtett speciális izzó igazán különleges hatást kel. Az Edison fényforrás idomai szépen átvetülnek a burán, lágyabb hatást keltve ezzel a helyiségben. Extrém mutatós darabok tudnak lenni, egy jó szín és stílusválasztással. Enyhén antik stílust is vihetsz az otthonodba vele. Ne feledd, a kevesebb néha több.

Ketrec és rács stílusú lámpák

Ernyő nélküli, különböző burás megoldások rengeteg stílusban elérhetőek. Akár Vintage, minimál, vagy modern, de egészen a skandináv stílusig megtalálhatók ilyen darabok. A lámpatestek egy vázszerű struktúrával épülnek fel. Mégis egy teljes formavilágot alkotnak, nagyon dekoratív darabok és vázszerkezetük miatt nagyon jó a fényáteresztésük is. Bármilyen fényforrással jól mutathatnak a rács búrás spotlámpák.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 25. 14:16, péntek | PR

Teljes körű üzemeltetést nyertek

Még a takarító személyzetnél is előírás az angol nyelv ismerete, annál a munkánál, amit most nyert el a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos tulajdonos.

2018. December 27. 16:46, csütörtök | PR

Szükség van-e kutyaruhára?

Sokszor, mikor sétáltatjuk hidegebb időben kutyusunkat, akiről nem lehet elmondani, hogy hosszú szőrrel áldotta meg a genetika, gyakran adunk rá valamilyen meleg ruhácskát, hogy nehogy megfagyjon.

2018. December 27. 16:17, csütörtök | PR

Hogyan tervezzünk egyedi tokot egyszerűen?

Sokan vannak abban a helyzetben, hogy hogy szívesen terveznének egyedi telefontokot, de nem tudják, hogyan fogjanak hozzá.

2018. December 27. 16:03, csütörtök | PR

Mi a munkahelyi pszichoterror?

Mit értünk munkahelyi pszichoterror alatt? Mit lehet tenni az ellen, hogy ezt elkerüljük, ha már kialakult, hogyan érdemes kezelni?