Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2022. Július 14. 09:46, csütörtök | PR
Forrás: (x)

A puzzle a divat felett áll!

A puzzle a divat felett áll!

A kirakózás egyetlen okból haladja meg a trendet. Mert rég túlmutat rajta, ugyanis kortalan, népszerűsége mit sem változott az elmúlt évtizedekben.

Ez azért nagy teljesítmény, különösen annak fényében, hogy időközben mennyit fejlődött a technológia, s egyúttal milyen nagymértékben változott meg a gyermekek, felnőttek ízlése, érdeklődése és ingerküszöbe. Még jó, hogy a mozaikokból összeálló kép varázsa továbbra sem pótolható mással!

Mikor érdemes elkezdeni?

Az izgalmas puzzle gyerekeknek pontosan azt a célt szolgálja, hogy a már szellemükben érett lurkók kellő lelkesedéssel tudják belevetni magukat a kirakózás tengerébe úgy, hogy a sikerélmény se kerülje el őket. Mert tulajdonképpen ezen az egy ponton áll vagy bukik a jövőbeni siker. Ha a gyermekek azt tapasztalják, hogy némi fejtörés, gondolkodás és tologatás után végül mégis megszületik a kezük nyomán a kép, akkor olyan motivációval gazdagodnak, ami aztán tovább hajtja őket. Jöhetnek az újabb és újabb kihívások, miközben a jó kedv is borítékolható. Az, hogy mikor jön el az az időpont, ami tökéletes a kezdésre abszolút gyerkőcfüggő. Teljesen felesleges általánosításokkal élni, mert mindez úgyis egyénileg dől el. Az könnyebbséget és útmutatást jelent, ha a szülők amúgy örömmel kirakóznak, mert ekkor a gyerekek érdeklődésének iránya, erőssége egy az egyben megfigyelhető. Ha pedig a késztetés már adott, és láthatóan kitartásból, elszántságból sincsen hiány, akkor ütött a játék órája!

Mi a beszerzés leggyorsabb módja?

Tőlünk a minőségi puzzle online megvásárolható mégpedig gyorsan és eredményesen. Raktárunkon 32 gyártó több ezer terméke fedezhető fel, ami konkrétan egyet jelent a bőség zavarával. Ha megvan, hogy melyik a befutó variáció, akkor a rendelés leadása után hat napon belül már várható is a csomag betoppanása. Aztán kibontás után kezdődhet a családi vagy éppen egyéni móka, mert ahogy azt már fentebb említettük a kirakózás kortalan mulatság, ami a divat alakulása, hullámzása felett áll, mint egy, az égen ragyogó, folyton fényt adó csillag. Igazi biztos pont.

A fotó forrása: Alina Demidenko / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről