Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. Április 24. 09:19, vasárnap | Helyi

A strandon idén is lesznek nagy rendezvények

A strandon idén is lesznek nagy rendezvények

Indul a nyári szezon

Felkészült a jelképes, május 1-jei szezonnyitóra, hiszen már a fedett medence átadása óta egész évben látogatható, az Akácliget Gyógy- és Strandfürdő - tudtuk meg Andrási Istvántól, a Nagykun Víz- és Csatornamű Kft. ügyvezetőjétől.

A nyári szezon május 1-től szeptember 30-ig tart, most végezzük a szezonra való felkészítést, melybe beletartozik a kinti medencék karbantartása, felkészítése, emellett a zöldterületeken a fű nyírása, valamint a szálláshelyeken a festés, mázolás.

A sportolni vágyókat a főépület melletti focipálya és lábteniszpálya fogadja. A strandon idén is lesznek nagy rendezvények, melynek sorát május 7-8-én a nyugdíjas művészeti találkozó nyitja, de lesz Akácliget nap és ősszel a 15. motorostalálkozó. Menet közben több saját program is lesz a fürdőben.

A rendelkezésre álló vendéglátó helyiségeket kiadták, májustól ezek is kinyitnak. A szálláshelyek ( faházak, apartmanház) és kemping is várja a vendégeket, az első német lakókocsis pihenni vágyók már megérkeztek. A gyógyászati szolgáltatásokat is igénybe vehetik a gyógyulni vágyók.

Címkék: Karcag, nyár

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 15:00, péntek | Helyi

NAGYNAK TŰNT A BAJ

Nagynak tűnt a baj, azonban szerencsére nem járt súlyosabb sérülésekkel az a közlekedési baleset, amelynek részesei egy személyautó és egy követ szállító teherautó volt Kisújszálláson.

2024. Április 26. 13:00, péntek | Helyi

REJTÉLYES MACSKAMÉRGEZÉSEK SZOLNOKON

Ismeretlen elkövető mérgezi a macskákat az egyik szolnoki városrészben. A tetemeket ráadásul sok ember által látható helyen \"teszi közszemlére\". A rendőrség is nyomoz a felháborító ügyben.

2024. Április 26. 10:31, péntek | Helyi

Hármas baleset Kisújszállásnál

Összeütközött egy személygépkocsi és egy kisbusz csütörtök este a 4-es számú főúton, Kisújszállásnál.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

TÁMADNAK A BÜDÖSBOGARAK

Büdös, kellemetlenséget okoz, emellett komoly kártevő is. Természetes ellensége alig van, így köszöni szépen, jól érzi magát Magyarországon.