Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Augusztus 07. 13:29, kedd | Helyi

A Tour de Hongrie Karcagon

A Tour de Hongrie Karcagon

A Tour de Hongrie mezőnye 2018-ban is Karcagra látogat.

A Tour de Hongrie mezőnye 2018-ban is Karcagra látogat.


Előszőr csak átment a mezőny Karcagon, idén, ahogy tavaly is, rajt városként szerepel a programban városunk. Ez az etap lesz az úgynevezett királyetap, hiszen a leghosszabb szakasz indul a Nagykunság Fővárosából 2018. augusztus 18-án, a Városháza elől és egészen Miskolcig tekernek a versenyzők.

Szepesi Tibor elmondta, hogy a tavalyi karcagi rajt, a verseny emlékfüzetébe is belekerült, hiszen emlékezetes pillanat volt az, hogy a huszárok vezették fel a versenyzőket. Idén is meglepetésre készülnek a szervezők.

A verseny normál körversenyként indult, majd nemzetközi szintre lépet. Ebben az évben a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség 2.1-es rendszereében szerepel, így világszinten is ismert versenyzők érkezhetnek Karcagra.

A versenyre összesen 10-12 csapat nevezhet, közel 100 kerékpáros áll majd rajthoz a Tour de Hongrien.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 10:44, péntek | Helyi

A TŰZ MARTALÉKÁVÁ VÁLT AZ EGYEKI HÁZ

Kigyulladt és teljes terjedelmében kiégett egy hatvan négyzetméter alapterületű melléképület tetőtere Egyeken a Táncsics Mihály utcában.

2024. Április 19. 08:09, péntek | Helyi

Lakatlan ház födémszerkezete izzott Öcsödön

Beizzott egy száz négyzetméteres, lakatlan családi ház födémszerkezete mintegy ötven négyzetméteren csütörtök éjszaka Öcsödön, a Bercsényi Miklós soron.

2024. Április 18. 20:15, csütörtök | Helyi

Kutyás szépségversenyen keresik a Tisza-tó szépét a tiszafüredi Kutyás majálison

Második alkalommal rendezik meg a tiszafüredi kutyastrandon, a Mancsos Pancsolóban a Kutyás majálist május 1-jén, ahol egész nap kutyás és családi programokkal várják a gazdákat és az ebeket.

2024. Április 18. 15:00, csütörtök | Helyi

VISSZATARTOTTA A BETÖRŐT

Az éj leple alatt, egy családi ház ablakán keresztül surrant be egy ingatlanba egy helyi férfi Kunmadarason, abban a reményben, hogy amíg a bent lakók alszanak, addig ő viszi az értékeket.