Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2016. Június 27. 13:01, hétfő | Helyi

A vasúti aluljárót öntötte el a víz

A vasúti aluljárót öntötte el a víz

A karcagi hivatásos tűzoltók szivattyút telepítettek

Szombaton és vasárnap csaknem ötven bejelentés érkezett a katasztrófavédelemhez, többségük műszajki mentés, jellemzően az esővíz okozta károk miatt. Főképp Karcagról és környékéről kértek segítséget, picékbe befolyó víz miatt, de nagyon sok esetben a tűzuoltók kiérekezésekor már lefolytak a vizes területek, és a szivattyúkkal nem lehetett beavatkozni.

Karcagon, a nagy esőzést követően a Püspökladányi úti vasúti aluljárót öntötte el a víz vasárnap délután. A karcagi hivatásos tűzoltók szivattyút telepítettek, és így kezdték meg a víz eltávolítását. Baleset nem történt, de a víz miatt kis időre járhatatlanná vált ez az útszakasz.

Három nagyméretű fa dőlt az útra Karcagon a Tilalmasi úton vasárnap hajnalban. A karcagi hivatásos tűzoltók láncfűrésszel és kézierővel távolították el az útakadályt.

Címkék: Karcag, vihar

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 11:30, kedd | Helyi

ELKAPTÁK A TISZABURAI DÍLERT

Egy 47 éves férfi helyi lakosoknak árulta a kábítószert. A rendőrök őrizetbe vették, a bíróság elrendelte a letartóztatását.

2024. Április 23. 09:33, kedd | Helyi

ITTASAN KERÉKPÁROZOTT, TÖBBSZÖRÖS CSONTTÖRÉS LETT A VÉGE

A Szolnoki Járási Ügyészség súlyos testi sértést okozó ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntette miatt emelt vádat azzal a 28 éves törökszentmiklósi férfival szemben, aki ittasan, élettársát a csomagtartóra ültetve kö

2024. Április 22. 16:09, hétfő | Helyi

KIHASZNÁLTA JÓHISZEMŰSÉGÉT

Egy 27 éves tiszapüspöki nő több alkalommal kért pár ezer forintot az idős helybélitől. Az utolsó alkalom azonban nem várt fordulatot vett, és rablás lett a vége.

2024. Április 22. 12:29, hétfő | Helyi

Állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai: