Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2016. December 10. 07:52, szombat | Helyi

Bál volt Kiskulcsoson. Galériával!!!

Bál volt Kiskulcsoson. Galériával!!!

Szombaton rendezte meg 23. jótékony célú bálját a KÁIAMI Kiskulcsosi Általános Iskolai Tagintézménye. A szülői közösség nevében Nagy Sándorné, az iskola vezetése részéről Futóné Szabó Margit tagintézmény-vezető köszöntötte

Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter, térségünk országgyűlési képviselője, a bál fővédnöke elismeréssel szólt arról a szülői összefogásról, mely lehetővé tette az elmúlt években az iskolában a jótékony bál megszervezésé, ezáltal az intézmény fejlesztését. A Kiskulcsoson lakók mellett a belvárosban lakók közül is sokan támogatták az elmúlt években az iskolát, így valósulhatott meg pl, több tanterem fejlesztés, kaptak új játékokat, fedett kerékpártárolót - ez az összefogás követendő példa - jelentette ki a tárcavezető.

Szepesi Tibor, a DKK igazgatója, a kiskulcsosi városrész önkormányzati képviselője szintén az összefogás fontosságát emelte ki pohárköszöntőjében és reményét fejezte ki , hogy a most kitűzött cél, az iskolában a biztonság érdekében egy kamerarendszer kiépítése is sikeres lesz.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 11:00, csütörtök | Helyi

BALTÁVAL TÁMADT ISMERŐSÉRE

Emberölés bűntettének kísérlete miatt indítványozta a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség egy 38 éves szolnoki férfi letartóztatását.

2024. Április 18. 09:00, csütörtök | Helyi

ENERGETIKAI FÓRUM BESENYSZÖGÖN

Energetikai Fórumot szervezett a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei önkormányzatok számára Besenyszögön az Energiaügyi Minisztérium.

2024. Április 17. 15:00, szerda | Helyi

HALÁLOS MOTORBALESET MEZŐTÚRNÁL

Árokba hajtott egy motoros a Mezőtúrt és Túrkevét összekötő út 20-as kilométerszelvényénél.

2024. Április 17. 13:00, szerda | Helyi

SOK A KULLANCS

A globális felmelegedés egyik haszonélvezői a kullancsok. Ez az apró rovar több betegséget is terjeszt, ugyanakkor a csípéseknek csak elenyésző százaléka vezet egészségkárosodáshoz.