Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2023. November 17. 05:00, péntek | Helyi

BARBERSHOPBAN ÁRULTÁK A DROGOT

BARBERSHOPBAN ÁRULTÁK A DROGOT

Dílerkedéssel egészítette ki havi keresetét egy kisújszállási férfifodrász, akinél még fegyvert is találtak a rendőrök. A terjesztésbe bevonta a feleségét, az anyósát, de még szeretőjét is.

Titokban bűnbarlang volt a kisújszállási barber shop. A drogot a borbélyüzletben és egy bérelt garázsban rejtette el a fodrász, aki dílerkedett is a hajnyírás mellett.

Több csomag különböző típusú kábítószert, a porciózásához használt eszközöket, csomagolóanyagokat találtak nála a nyomozók.
Az előre kiporciózott adagokat az üzletek során alsónadrágjába vagy a nők melltartójában rejtette el. Az illegális üzletet tavasz óta működtette a család.

Volt, hogy fogyasztóknak adtak el a kábítószerből, de jó néhány terjesztővel is kapcsolatban álltak. A bevételekből rövid idő alatt komoly vagyonra tettek szert. Új házatés drága autókat vettek. Szeptember 27-én fogták el őket.

Lefoglaltak tőlük 5,5 millió forintot, két gáz- és riasztófegyvert, továbbá két nagy értékű kocsit. A 24 éves férfit, a 23 éves feleségét, 41 éves anyósát, valamint a 22 éves szeretőjét is gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem ügyében.

A bíróság a házaspárt letartóztatta, a másik két nőt bűnügyi felügyelet alá helyezte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 16:24, szerda | Helyi

A hazai vadállományunk egyedülálló nemzeti kincsünk

Teremtett világunk megőrzése közös kötelességünk, a természet rendjét pedig nem lehet megbontani, éppen ezért hárul kiemelkedően fontos szerep a felelős és tudatos vadgazdálkodásra

2024. Május 01. 15:00, szerda | Helyi

KALAPÁCCSAL TÁMADT AZ IDŐS EMBERRE

A Kunszentmártoni Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be egy 22 éves cibakházi férfival szemben rablás bűntette és két rendbeli testi sértés büntette miatt.

2024. Május 01. 13:00, szerda | Helyi

MÉLTÓSÁG MEZEJE

A nárcisz a világon mindenütt a rákbetegek, a rákban haldoklókat gondozó szervezetek szimbóluma.

2024. Május 01. 07:00, szerda | Helyi

SZÉPÍRÓ VERSENY A SZENT PÁL MARISTA ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN

A Cigány hét keretein belül a hátrányos helyzetű gyermekek számára Szépíró versenyt rendeztek a Szent Pál Marista Általános Iskolában.