Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2021. Július 29. 19:38, csütörtök | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

BEFEJEZŐDÖTT A HALÁLOS KIMENETELŰ KÖZÚTI KÖZLEKEDÉSI BALESET HELYSZÍNELÉSE SZOLNOKON

BEFEJEZŐDÖTT A HALÁLOS KIMENETELŰ KÖZÚTI KÖZLEKEDÉSI BALESET HELYSZÍNELÉSE SZOLNOKON

A balesettel érintett útszakasz ismét teljes szélességében járható.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Szolnok külterületén a 4. számú főúton 2021. július 29-én, a déli órákban.

A rendelkezésre álló adatok szerint, egy gyomaendrődi lakos közlekedett a személygépkocsiból és a hozzákapcsolt utánfutóból álló járműszerelvénnyel Budapest irányából Debrecen felé, amikor eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol érintőlegesen nekiütközött egy személygépkocsinak, ami Debrecen irányából Budapest felé haladt.. Az ütközés erejétől a személygépkocsi az úttest melletti szántóföldön állt meg. A járműszerelvény ezt követően frontálisan ütközött a személygépkocsi mögött közlekedő másik járművel.

A baleset következtében a járműszerelvény utasa a helyszínen életét vesztette, a sofőr – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A baleset helyszínelése befejeződött, az úttest ismét teljes szélességében járható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 17:00, szombat | Helyi

PÁLINKÁSÜVEGGEL VERTE FEJBE-AGYZÚZÓDÁS LETT A VÉGE

Mezőtúron egy születésnapi összejövetel durvult el olyannyira, hogy a bulin résztvevő egyik férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

2024. Április 27. 15:00, szombat | Helyi

ROKKANTKOCSIST TÁMADOTT MEG

Felháborító eset történt városunkban. Egy rokkant kocsival közlekedő idős férfit raboltak ki a nyílt utcán.

2024. Április 27. 09:00, szombat | Helyi

BUSZMEGÁLLÓBAN ÉLESZTETTÉK ÚJRA

Egy 70 év körüli szolnoki nő hazafelé tartott, amikor minden előzmény nélkül, hirtelen összeesett a buszpályaudvaron, számolt be az esetről az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

2024. Április 26. 15:00, péntek | Helyi

NAGYNAK TŰNT A BAJ

Nagynak tűnt a baj, azonban szerencsére nem járt súlyosabb sérülésekkel az a közlekedési baleset, amelynek részesei egy személyautó és egy követ szállító teherautó volt Kisújszálláson.