Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2023. November 23. 09:15, csütörtök | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

BEFEJEZTÉK A NYOMOZÁST

BEFEJEZTÉK A NYOMOZÁST

Egy kőteleki férfi a falubelije lakatlan ingatlanát rámolta ki, a kár több mint 1 millió forintra rúgott.

Egy 40 éves helyi lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2023 tavaszán bement egy holland állampolgár kőteleki lakóépületébe, és onnan elektronikai termékeket, számítógép-alkatrészeket, horgászbotokat, elektromos főzőlapot, hangfalat vitt el. A lopási kár meghaladta az 1 millió forintot. A rendőrök a bejelentést követően elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, akit őrizetbe vettek, majd kezdeményezték letartóztatását. Az elvitt tárgyak egy részét kutatás során megtalálták a rendőrök.

A Szolnoki Rendőrkapitányság a lopás bűntett miatt indított nyomozást lezárta, és a napokban vádemelési javaslattal küldte meg az iratokat az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 09:00, vasárnap | Helyi

TÁNCHÁZ A MARISTÁSOKNÁL

A cigánytánc alapjaival ismerkedhettek meg a diákok a Szent Pál Marista Általános Iskolában a cigányhét záróprogramján. A következő percekben önök is betekintést nyerhetnek a jó hangulatú táncházba.

2024. Május 04. 15:00, szombat | Helyi

JÓTÉKONYSÁGI BÁLT RENDEZTEK

Az idei a Kátai Bál jótékonyságból befolyt bevételeit a kórház biztonságos betegellátáshoz szükséges eszközök beszerzésére fordítják.

2024. Május 04. 07:00, szombat | Helyi

ÁTADTÁK A GYÓGYSZERTÁR ÉPÜLETÉT

Újra helyben vásárolhatnak gyógyszereket a tiszaburaiak. Átadták ugyanis a településen a gyógyszertárat. Az épület átadása ünnepélyes keretek között zajlott.

2024. Május 03. 14:16, péntek | Helyi

ZAJLIK A MUNKA A CSEMETEKERTBEN

Folyamatosan zajlik a munka a Városgondoksághoz tartozó Csemetekertben. Ottjártunkkor is szorgosan tevékenykedtek a területen, főként növényápolási és növényvédelmi munkákat végeztek.