Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Március 13. 11:56, szerda | PR

Bizonyítvány fordítása gyorsan és egyszerűen

Bizonyítvány fordítása gyorsan és egyszerűen

Külföldi továbbtanulás, munkavállalás esetén, de az üzleti életben is gyakori, hogy hivatalos dokumentumokra idegen nyelven van szükségünk. Ilyenkor pedig nem engedhetünk a legmagasabb minőségből.

Nem csak szerződések, határozatok, nyelvvizsga bizonyítványok és végzettséget igazoló papírok professzionális szintű fordítása, hanem akár egy önéletrajz angol vagy német nyelvre való átültetése is nagy szakértelmet kívánó feladat. A pontos és helyes megfogalmazás, a „magyaros” fordítási megoldások elkerülése nem egyszerű, ezért, ha az alkalom megköveteli, és igazán igényesek vagyunk, legbölcsebben akkor döntünk, ha képzett szakfordítóra bízzuk a munkát.

Oklevél és bizonyítvány fordítás külföldi tanulmányokhoz

Sok gimnazista ábrándozik egy-egy neves európai egyetemre való bejutásról, az utóbbi években pedig egyre többen bele is vágnak a jelentkezésekbe. Néhányan azonban még a mai napig későn szembesülnek azzal, mennyire más az angol, a német, az amerikai felsőoktatási felvételi eljárás, mint a magyar. Ráadásul nem is csak a szóbeli és írásbeli felvételi körökről beszélünk: motivációs levelek, ajánlások, hivatalos dokumentumok családi háttértől egészen a gimnáziumi jegyekig – a leadandó lista igen hosszú, és szinte soha nem egyszerűen teljesíthető. A hazai hivatalok a legritkább esetben adnak ki iratokat külföldi nyelven, ezért időben el kell kezdeni a fordítást.

Szerencsére a profi bizonyítvány fordítás itthon is elérhető. Egy jól megválasztott fordítói iroda kedvező feltételekkel és rövid határidővel vállalja a munkát, és nekünk nem kell aggódnunk, hogy egy-egy kellemetlen hiba, esetlen megfogalmazás miatt értékes pontokat veszítünk a felvételin.




Az EuroLingua angol és német átültetés esetén fix árakon dolgozik, más nyelveknél pedig egyedi árajánlatot ad, és érettségitől szakmunkás képesítéseken, nyelvvizsgákon keresztül főiskolai, egyetemi diplomákig minden bizonyítvány legmagasabb szintű fordítását vállalja.

Válasz az üzleti élet kihívásaira

Külföldi terjeszkedés, új partnerkapcsolat kialakítása, fejlesztési pályázat benyújtása esetén hasonlóképpen felértékelődik a hibátlan, szaknyelvi okiratfordítás. Általános nyelvtudással igazi rémálom lehet egy adóbevallás, bírósági és egyéb határozatok, orvosi iratok és szerződések idegen nyelvre való átültetése. A speciális nyelvezet, a szakzsargon minden esetben ugyanolyan fontos, a precíz és pontos tartalomátadást pedig nem lehet eléggé hangsúlyozni – leletek vagy jogi anyagok félrefordítása ugyanis kellemetlen következményekkel járhat.
Feltétlenül megéri tehát egy szakértő és megbízható fordítóirodára bízni az ilyen, nagy jelentőséggel bíró bizonyítványok, okiratok, hivatalos dokumentumok fordítását. Támaszkodjunk a profikra, spóroljunk magunknak egy csomó időt, és legyünk nyugodtak abban, hogy az elvégzett munka valóban hibátlan lesz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat