Városlista
2019. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Április 15. 13:11, hétfő | PR

Bombajó ruhadarab: a bomber dzseki

Bombajó ruhadarab: a bomber dzseki

Frissítenéd a ruhatárad, vagy inspirációra van szükséged? Tartsd nyitva a szemed az utcán, és nézd meg, milyen ruhákat hordanak mások. A farmer és a bomber dzseki például szinte minden férfin megtalálható tavasszal.

A tavaszi ruhatár

A tavasz érdekes évszak és számtalan lehetőséget biztosít a változatos öltözködésre. Ilyenkor mindig fontos a réteges öltözködés is, ugyanis a tavaszi reggeleken és estéken még könnyen hűvös az idő. Mivel azonban napközben már barátságosra melegszik a levegő, és mindenki előszeretettel ledobja magáról előbb a kabátot, majd akár a pulóvert is. Nem véletlen tehát, hogy a tavaszi divat elengedhetetlen darabjai a különféle dzsekik, mely nem pusztán a réteges öltözködést, de a megfázás elkerülését is elősegítik.

Dzseki, kabát vagy csak egy vastag pulcsi?

Az első napsugarak megjelenésekor még bizonytalanul állhatsz a szekrényed előtt: milyen ruhadarabot is válassz? Szíved szerint elővennéd már a könnyed felsőket és a legszebb ingeidet sem rejtegetnéd tovább pulóver alatt, de ilyenkor még nagyon észnél kell lenni a megfelelő öltözék kiválasztásával. Öltözz rétegesen, a rétegek pedig akár vékony ruhákat is rejthetnek: egy könnyed trikó, ing, vékony pulcsi és átmeneti kabát. Ha azonban nem vagy a kabát híve, akkor sincs gond, hiszen manapság bátran választhatsz helyette dzsekit vagy akár csak egy vastag pulcsit is.
A női választék lenyűgöző, de már a férfiak is könnyedén válogathatnak a különféle felső ruházatok közül. Ha a legtrendibb mégis leginkább praktikus ruhadarabot keresed, a bomber dzseki lesz a neked való megoldás.


Válassz praktikusan: a bomber lesz a legjobb barátod

A bomber dzseki ma már nem csupán a US Army leginkább kedvelt ruhadarabja, az utcát járva számtalan verziója jöhet szembe veled. Eredeti funkcióját tekintve ez bizony egy repülős dzseki, mivel azonban kifejezetten a közepes időjárásra tervezték, könnyedén megtalálta helyét az utcai divatban is.
Ha bomber stílusú dzsekit választasz, kevésbé szükséges odafigyelned a rétegek megfelelő megválasztására, ugyanis maga a kabát is rétegesen épül fel. Mind a belső mind a külső anyagát tekintve nejlon, melyet a minőségibb daraboknál gyapjú, a fast fashion divatban pedig poliészter töltőanyag bélel ki.
Ráadásul ezt a fazont választva nem csupán a tavaszi ruhatárad bővül egy divatos darabbal, ősszel is hasznát fogod venni. Ha mindkét évszakon átívelő átmeneti dzsekit keresel, érdemes a minőségibb kidolgozás és anyag felé fordulnod, hiszen ha olyan anyagú dzsekire esik a választásod, ami vízlepergető is egyben, biztonságban tudhatod magad a változékony időjárásban is.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 15. 18:08, hétfő | PR

Igazi szenzációval készül Erdős Csaba Alsóörsre

Kaszkadőr világsztár a Balaton parton

2019. Április 15. 13:16, hétfő | PR

Különleges ízesítésű pálinkák házi pálinkafőző által

A pálinkafőzésre készülést időben el kell kezdeni. Ugyanis a megfelelően finom gyümölcs megtalálása nem könnyű feladat. Ráadásul, ha saját gyümölcsből készítjük, akkor egész éves munkáról van szó.

2019. Április 15. 13:14, hétfő | PR

Tökéletes ruhatár négy alapszínből

A bőség zavara a ruházkodásban is beköszöntött. Annyiféle trend, jótanács, márka, szín van jelen, hogy sokunk életében eljön a korszak, mikor túlvásároljuk magunkat.

2019. Április 01. 15:46, hétfő | PR

Iskolát újítanak fel, sportcsarnokot építenek

Több mint 800 millió forint értékű iskolafelújítási és bővítési munkát nyert nyílt közbeszerzési pályázaton a Jánosik és Társai Kft. Szécsényben.