Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Január 18. 13:50, csütörtök | Belföld
Forrás: ugyeszseg

Brutálisan megverték, majd egyikük levizelte, míg a másik kamerázott

Brutálisan megverték, majd egyikük levizelte, míg a másik kamerázott

Különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Nagykanizsai Járási Ügyészség két büntetett előéletű, zalai férfi ellen,

akik tavaly június 22-én délután egy muraszemenyei családi házban durván bántalmazták az oda váratlanul érkező ismerősüket.

A két elkövető Muraszemenyén italozott ismerősüknél egy családi házban, ahová látogatóba érkezett a sértett férfi. A házba belépve észrevette, hogy az ott tartózkodó egyik személy a régi haragosa, aki meglátva a sértettet azonnal rátámadt és meg akarta ütni. A sértett kimenekült a házból az utcára, de a két férfi utána ment és a fülénél fogva visszahúzták őt a házba. Az egyik szobába vitték, ahol haragosa ütni-verni kezdte a sértettet, miközben a másik férfi belülről támasztotta az ajtót, hogy a háziak ne tudjanak bejönni.

A sorozatos ütések és rúgások hatására a sértett az eszméletét is elvesztette, mire vízzel leöntötték. Amikor magához tért átvonszolták a ház udvarán lévő pajtába és folytatódott a bántalmazás.

A sértett újból elvesztette az eszméletét, ekkor támadója fölé állt és levizelte, amit társa mobiltelefonjával rögzített.

A bántalmazás következtében a sértett orrcsontja, arccsontja és négy bordája eltörött, mely sérülések 8 napon túl gyógyultak.

A két férfivel szemben különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés bűntette miatt börtönbüntetés kiszabását indítványozta a Nagykanizsai Járási Ügyészség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.