Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Április 20. 05:00, szombat | Belföld
Forrás: mti/fotó:MTI/Mihádák Zoltán

Egy hét alatt háromszor razziáztak egy fővárosi szórakozóhelyen

Egy hét alatt háromszor razziáztak egy fővárosi szórakozóhelyen

Hat embert előállítottak kábítószer-birtoklás gyanúja miatt egy fővárosi szórakozóhelyről

- közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken internetes oldalán. Szombaton és vasárnap hasonló akcióban már 47 embert előállítottak ugyanerről a helyről.
Az V. kerületi, Kossuth Lajos utcai szórakozóhelyre péntek reggel mentek be a rendőrök és 19 emberrel szemben intézkedtek, közülük hatot kábítószer-birtoklás gyanúja miatt elő is állítottak.

A rendőrök a szórakozóhelyen több embernél is kábítószergyanús anyagot találtak, ezeket lefoglalták. Az előállított személyekkel szemben, akiknél a kábítószer-gyorsteszt pozitív eredményt mutatott, eljárást indítottak - tették hozzá.

A belvárosi szórakozóhelyen a rendőrök a múlt hétvégén is razziáztak; a kétnapos akcióban 47 emberrel szemben indult eljárás kábítószer-birtoklás gyanúja miatt. A rendőrség nem közölte a szórakozóhely nevét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.