Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2017. Február 19. 05:00, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Egy igazoltatásból nagy dílerfogás lett - VIDEÓVAL

Egy igazoltatásból nagy dílerfogás lett - VIDEÓVAL

A rendőrök 34,6 gramm speedet, 92 zöld extasy tablettát, 39 gramm kristályos kábítószergyanús anyagot és több mint fél kilogramm marihuánát foglaltak le az elmúlt napokban. Több díler és drogtanya is lebukott.

Az újpesti rendőrök február 14-én délelőtt a Budapest IV., Kis Ernő utcában megállítottak egy gépkocsit, melynek utasai közül a 29 éves T. Zsolt kabátjában két alufóliába csomagolva kábítószert találtak. A nyomozók a férfi újpesti lakásán további 656,3 gramm marihuánát, 34,6 gramm speedet, 92 zöld extasy tablettát, valamint 39 gramm kristályos kábítószergyanús anyagot és több százezer forint készpénzt foglaltak le.

A bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként a rendőrök beazonosították a 33 éves sülysápi H. Zsoltot, akitől T. Zsolt korábban rendszeresen vásárolt kábítószert. A férfit február 15-én 13 óra 30 perckor egy józsefvárosi bevásárlóközpont parkolójában fogták el, majd az autójában 110 gramm marihuánát találtak.

Aznap délután a rendőrök megjelentek egy Budapest XVI. kerületi háznál is, ahonnan T. Zsolt korábban a kábítószert vásárolta. A nyomozók a ház padlásán alufóliával bélelt sátrakban 28 tőből álló marihuánaültetvényt találtak. A sátrakban nagy teljesítményű lámpák, fűtő és vízellátó rendszer volt kialakítva. A rendőrök továbbá a kábítószer terjesztéséhez használt mérleget és csomagolóeszközöket foglaltak le.

A 35 éves budakeszi G. Tamás éppen a házkutatáskor ért haza, őt a rendőrök az elfogását követően előállították a Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitányságára.
A nyomozók a három férfit kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására, amelyet T. Zsolt esetében az illetékes bíróság február 17-én elrendelt.

Címkék: díler, drog, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 18:26, kedd | Kék hírek

TÍZ DÍLER RENDŐRKÉZEN

Nagyszabású, összehangolt akcióban, több mint 180 kolléga közreműködésével csaptak le a rendőrök Jászapátiban és Hevesen új pszichoaktív anyaggal kereskedőkre.

2024. Április 16. 08:36, kedd | Kék hírek

Hírek JNSZ vármegyéből

A vármegye rendőrei az elmúlt napon 5 körözött személyt fogtak, és 2 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.