Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Augusztus 12. 17:34, vasárnap | Helyi

Egyre népszerűbb a Tisza-tó melletti nyaralás

Egyre népszerűbb a Tisza-tó melletti nyaralás

Egyre kedveltebbek a Tisza-tó melletti szabadstrandok. Az olcsó árak, a kiváló vízminőség és a vízisportok sok hazai és külföldi turistát vonzank a térségbe.

Jetskyznek a turisták a Tisza-tó egyik legkedveltebb településén, Abádszalókon. A fiatalok elsősorban a vizisportok miatt érkeznek ide nyaralni.

- Nagyon jó volt a Jetskyzés, nagyon jó volt a víz, azért is érdemes ide lejönni, mert nagyon kevés helyen lehet kipróbálni a jetskyt és már évek óta én is ide járok nyaralni.

A szezon a rossz idő miatt nehezen indult, a kánikulában viszont egyre többen keresik fel a tó melletti strandokat.

- Egyre jobb az idő, meleg van, jövögetnek, úgyhogy úgy néz ki, hogy beindult a szezon végre. Igaz nem sok van már belőle, de remélem még az augusztusban és szeptemberben tudnak az emberek egy kicsit szórakozni itt nálunk Abádszalókon.

A vízisportok mellett az olcsó árak és a kiváló minőségű víz teszi vonzóvá a környéket.

- Mindenki megtalálja itt a magának való szórakozást, kisgyerekeseknek itt a kisebb víz, az idősek bent is tudnak a fűzfák között lenni, tehát én azt gondolom, hogy ez a legjobb hely.

A tervek szerint jelentősen felújítják majd a tisza -tó melletti szabadstrandat a következő években. Az abádszalóki szabadstrandra például akár 400 millió forintot is költhetnek majd.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 15:00, péntek | Helyi

NAGYNAK TŰNT A BAJ

Nagynak tűnt a baj, azonban szerencsére nem járt súlyosabb sérülésekkel az a közlekedési baleset, amelynek részesei egy személyautó és egy követ szállító teherautó volt Kisújszálláson.

2024. Április 26. 13:00, péntek | Helyi

REJTÉLYES MACSKAMÉRGEZÉSEK SZOLNOKON

Ismeretlen elkövető mérgezi a macskákat az egyik szolnoki városrészben. A tetemeket ráadásul sok ember által látható helyen \"teszi közszemlére\". A rendőrség is nyomoz a felháborító ügyben.

2024. Április 26. 10:31, péntek | Helyi

Hármas baleset Kisújszállásnál

Összeütközött egy személygépkocsi és egy kisbusz csütörtök este a 4-es számú főúton, Kisújszállásnál.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

TÁMADNAK A BÜDÖSBOGARAK

Büdös, kellemetlenséget okoz, emellett komoly kártevő is. Természetes ellensége alig van, így köszöni szépen, jól érzi magát Magyarországon.