Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2022. Január 26. 15:41, szerda | PR
Forrás: (x)

Ékszerek vagy annál jóval többek?

Ékszerek vagy annál jóval többek?

A karórák besorolása, kategorizálása manapság nem is olyan egyszerű feladat, mint ahogy az, első ránézésre tűnik. Mert logikusan nyilván az időkijelzők családjához tartoznak és pont.

Ám ez, a gyakorlatias szemlélet nem teljesen fedi le a jelenlegi valóságot.

Egykor, évtizedekkel ezelőtt az időmutatók ténylegesen főleg praktikumot testesítettek meg. De ahogy változott a piac, s ahogy felbukkantak az okos kütyük, úgy alakult át az órakínálat. S bizony mára vadonatúj jegyekkel gazdagodtak az amúgy továbbra is hasznos kiegészítők.

Divatékszer a megfejtés!

Az új “csoport”, ahova a női és a férfi karórák zömmel tartoznak a divatékszerek halmaza. Sokan ettől a jelzőtől tartózkodnak, mondván a divatosság kevesebbet ígér, mint mondjuk a fejlett technológia. Ez, azonban nem ennyire fekete vagy fehér. A technikai innovációkhoz akadálytalanul társulhat a trendi megjelenés. Sőt, tulajdonképpen ettől válhat kerek egésszé és ellenállhatatlanná a kép.

Az tény, hogy a mai, hagyományosnak tekinthető időkijelzők nem képesek felvenni a versenyt az okos szektor eszközeivel. De ez nem is cél. Annak idején pontosan ezért változott meg és formálódott át az órapiac. Mert a technológia fejlődése lekövethetetlenné, az okos kütyükkel folytatott verseny pedig beláthatóan megnyerhetetlenné vált. De ami nem ment a technika terén, az nagyon is aratott a divatosság terében. És arat most is. Ahogy arról világszerte millióan tanúskodnak!

Az analóg óráknak befellegzett?

Nem. Annak ellenére sem, hogy a digitális kijelzés aranykorát éljük. A női karórák között ellenben bőven találni olyan stílusos, analóg darabokat, amiknek konkrétan előnyükre válik a mutatók tánca. Hiszen így a számlapok, és a rajtuk körbe-körbejáró mutatók felékesíthetőek, akár kövekkel, akár más megoldásokkal. Vagyis a szépség ilyen módon is megnyilvánulhat.

Na többek között ezért annyira helytálló megnevezés a divatékszer, mert benne van az a plusz, ami szimplán a hatékonyságukról vagy fejlettségükről híres alternatívákból, ekkora mértékben mindenképpen hiányzik.

Az óra a megjelenés szerves részéhez tartozik. A milyensége egy az egyben befolyásolhatja viselője kisugárzását. A csuklóra szabott modellek olyan életérzéssel ajándékozhatják meg tulajdonosaikat, ami nehezen írható le szavakkal. Viszont a felcsatolást követően nyomban érezhető, érzékelhető. S ez az élmény garantáltan páratlan, ellenállhatatlan és nap, mint nap ismétlésre méltó.

Címkék: ékszer, karóra

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről