Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2023. Július 08. 05:01, szombat | Helyi

ELBALLAGTAK A „KISKULCSOSI” DIÁKOK

ELBALLAGTAK A „KISKULCSOSI” DIÁKOK

Karcagi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Kiskulcsosi Általános Iskolai Tagintézményében egy nyolcadikos osztály ballagott el.

Az eső miatt a tornateremben tartott ünnepségen a nyolcadikosoktól osztályfőnökük, Nagy Éva tanárnő búcsúzott, társai nevében Mihácsi Roxána köszönt el az alma matertől és tanáraiktól. Plósz Csilla intézményvezető köszöntő gondolatai után tanulmányaik, sport és kulturális eredményekért jutalmakat adott át a végzősöknek.

Az iskola legidősebbjei szüleiknek egy szép dallal és egy-egy szál virággal köszönték meg, hogy felnevelték őket. A diákokat a város oktatási-nevelési intézményeinek vezetői táviratban köszöntötték.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 16:24, szerda | Helyi

A hazai vadállományunk egyedülálló nemzeti kincsünk

Teremtett világunk megőrzése közös kötelességünk, a természet rendjét pedig nem lehet megbontani, éppen ezért hárul kiemelkedően fontos szerep a felelős és tudatos vadgazdálkodásra

2024. Május 01. 15:00, szerda | Helyi

KALAPÁCCSAL TÁMADT AZ IDŐS EMBERRE

A Kunszentmártoni Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be egy 22 éves cibakházi férfival szemben rablás bűntette és két rendbeli testi sértés büntette miatt.

2024. Május 01. 13:00, szerda | Helyi

MÉLTÓSÁG MEZEJE

A nárcisz a világon mindenütt a rákbetegek, a rákban haldoklókat gondozó szervezetek szimbóluma.

2024. Május 01. 07:00, szerda | Helyi

SZÉPÍRÓ VERSENY A SZENT PÁL MARISTA ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN

A Cigány hét keretein belül a hátrányos helyzetű gyermekek számára Szépíró versenyt rendeztek a Szent Pál Marista Általános Iskolában.