Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2021. Szeptember 27. 10:29, hétfő | PR
Forrás: (x)

Élő sportfogadás: ha kell egy kis plusz izgalom

Élő sportfogadás: ha kell egy kis plusz izgalom

A sportfogadások önmagukban is izgalmasak, de ha szeretnéd fokozni a hangulatot, és a percről percre változó esélyeket figyelembe véve fogadni, akkor neked az élő sportfogadás lesz az ideális!

Itt nem lesz időd szép nyugodtan kidolgozni a stratégiát: azonnal kell döntést hozni, a pillanatnyi állásnak megfelelően, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a helyzetből – figyelembe véve azt a tényt, hogy a nyilvánvaló esélyes nem fog sokat hozni a konyhára.

Miben más az élő sportfogadás?

A hagyományos fogadással szemben – amikor előre megteheted a tétjeidet – az élő fogadások során akkor kell fogadni, amikor már zajlik a meccs/futam. Ennek megvannak a maga előnyei és hátrányai, tény ugyanakkor, hogy rendkívül izgalmas, hiszen menet közben folyamatosan változik az állás.

Az élő fogadás legnagyobb nehézsége, hogy adott a percről percre változó helyzet, amire reagálnod kell. Nem tudsz jól átgondolt döntést hozni, nincs idő hosszan elemezgetni és mérlegelni, azonnal kell tudni reagálni. Ez sarkallhat olykor meggondolatlan választásokra. Ugyanez viszont lehet előny is: míg a hagyományos fogadásnál előre megtetted a tétet és kész, addig az élőnél menet közben is változtathatsz, az események alakulásának megfelelően, így pedig, ha képes vagy gyorsan felmérni a helyzetet, javíthatod a kezdetben talán nem túl fényes esélyeidet.

Mi kell az online fogadáshoz?

Először is, egy olyan (online) fogadóiroda, ami kínál ilyen lehetőséget. Mivel az élő sportfogadás nagyon népszerű, a legtöbbnél már elérhető ez a lehetőség, így jó eséllyel egyáltalán nem lesz nehéz dolgod.

A másik fontos dolog egy eszköz, amin tudod követni a mérkőzést. Ma már ez nem úgy működik, hogy bemész a fogadóirodába, és ott nézed tévén a meccset: elég, ha megvan a fogadóiroda appja az okostelefonodon, így bárhol, bármikor követheted az eseményeket. Például egy hosszabb vonatúton is, ha szeretnéd valamivel lekötni a figyelmedet. Az alkalmazás segítségével pedig közben módosíthatod a fogadást, reagálva a történésekre.

Ez az igazi adrenalin érzés, amikor folyamatosan fordul a kocka, Te pedig folyamatosan játékban vagy. Teljesen más, mint amikor előre megtetted a tétet hosszas osztás-szorzás után, aztán majd kiderül, hogy bejött-e. Itt közvetlenül izgulod végig a futamot, folyamatosan játékban maradva igyekezhetsz úgy alakítani a dolgokat, hogy a lehető legnagyobb nyereményt zsebeld be.

Mikor is lehet jó ez a fogadási forma?

Azon túl, hogy biztosít némi extra adrenalinlöketet, az élő sportfogadás néhány helyzetben kifejezetten előnyösebb. Ilyen például, ha nagyjából egyformák az esélyek a mérkőzésen, és nem tudod előre eldönteni, kire fogadj: gyakorlatilag van lehetőséged belenézni az eseményekbe, és a látottak alapján megtenni a tétjeidet.

Persze azért nem olyan egyszerű a dolog, hogy ha X-Y mérkőzésen az első félidőben X csapat megy 2 góllal, és rá fogadsz, nyert ügyed van: lehet, hogy igazad lesz, de minimális lesz a nyereség, hiszen túl nyilvánvaló az állás. Változnak a szorzók is az esélyekkel, ezért sok mindenre kell odafigyelni, ha sikeres akarsz lenni egy élő fogadás során – mondhatni, ez egy külön műfaj, amit érdemes kipróbálni.

Címkék: sportfogadás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről