Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2023. Január 08. 05:01, vasárnap | Helyi

ELŐZETESBEN A CEGLÉDI GYILKOS

ELŐZETESBEN A CEGLÉDI GYILKOS

Tragédiába torkollott a verekedés Cegléden – véres ruhában, vascsővel a kezében érték tetten a járőrök az 52 éves elkövetőt. A nyugalom megzavarására alkalmas tudósítás következik.

Elfogták a ceglédi járőrök azt az 52 éves férfit, aki a gyanú szerint egy pajszerrel olyan súlyosan bántalmazta ismerősét, hogy a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Egy ceglédi laktanya dolgozója kért két férfi verekedése miatt rendőri segítséget.
A percek alatt kiérkező járőrök véres ruhában és vascsővel a kezében érték tetten az 52 éves N. Józsefet, aki a gyanú szerint egy késsel megsebesítette azonoskorú férfi ismerőse kezét. Az áldozat könnyű sérülést szenvedett, a támadó ruháját borító vér mennyisége azonban valami komolyabb és súlyosabb történtekre utalt.

A ceglédi rendőrök nyomozása után a helyszínen egy férfi holttestét találták, testét bántalmazás nyomai borítottak, sok vért vesztett, amelynek egy része a pajszerrel tetten ért N. József ruhájára kerülhetett.

Az elsődleges vélemény szerint N. József olyan erővel ütötte 46 éves áldozatát, hogy koponyacsont sérülést, koponyaűri vérzést, agyzúzódást szenvedett.
Az okozott sérülések vezettek nagy valószínűséggel halálához.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:17, csütörtök | Helyi

FOSZTOGATNAK A TEMETŐBEN

Ellopott virágok, koszorúk, megrongált sírhelyek. Évek óta jelentős anyagi és érzelmi károkat okoznak azok, akik rendszeresen lopnak, rongálnak a szolnoki temetőben.

2024. Május 02. 15:08, csütörtök | Helyi

Kigyulladt egy istálló Öcsödnél

Kigyulladt egy negyven négyzetméteres istálló szerda délelőtt egy Öcsöd külterületén található tanyán.

2024. Május 02. 13:15, csütörtök | Helyi

POKOLLÁ TESZI AZ ÉLETÜKET

Összekent ajtó, beragasztózott zár. Rendszeresen szembesülnek ezekkel a bosszantó dolgokkal az egyik szolnoki lakótelep lakói. És ez még nem minden!

2024. Május 02. 10:11, csütörtök | Helyi

NÉPISMERETI VETÉLKEDŐ

Honnan jöttünk, hová tartunk, kik az őseink? Ezekre a kérdésekre kellett felelniük azoknak a maristásoknak, akik részt vettek az iskola népismereti vetélkedőjén.