Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. Május 03. 07:56, kedd | Bulvár
Forrás: mti

Eurovíziós Dalfesztivál - Freddie túl van az első próbán és elégedett

Eurovíziós Dalfesztivál - Freddie túl van az első próbán és elégedett

Túl van az első próbán Freddie (Fehérvári Gábor Alfréd) a stockholmi Eurovíziós Dalfesztiválon. Az énekes az MTI-nek telefonon hétfőn azt mondta, hogy elégedett és várja a versenyt.

"A próba leginkább arról szólt, hogy a hang, a hangzás megszólalása rendben legyen és ezzel elégedett vagyok, igazán jó munkát végeznek a helyiek, mindenre odafigyelnek. A vizuálról, a színpadképről is egyeztettünk, kértünk néhány változtatást, fejlődik a produkció. Ezen a téren ugyan nem tudják teljes mértékben megvalósítani a svéd kollégák, amit elképzeltünk, de ez nem baj, a lényeg, hogy a végeredmény minőségi legyen" - fejtette ki Freddie.

Az énekes hétfőn a helyszínen sajtótájékoztatón is válaszolt az újságírók kérdéseire. Ezt követően az MTI kérdésére elmondta, hogy öten lesznek a színpadon: rajta kívül három vokalista - a Fool Moon a cappella csapatból Mészáros Tamás, Molnár Gábor és Wodala Barnabás -, valamint Baranya Dávid táncos.

"Úgy gondolom, kedvező, hogy a 10-i első elődöntőben negyedikként lépek színpadra a 18-as mezőnyben. Nagyon kíváncsi vagyok, már várom a versenyt" - jegyezte meg Freddie.

Az énekes a jövő heti Eurovíziós Dalfesztivál előtt pénteken a stockholmi Magyar Házban lép fel, aznap újabb próba vár rá, szombaton pedig a Eurovision Village szabadtéri színpadán mutatja be versenydalát, a Pioneert.

Freddie május 10-én, kedden az első elődöntőben Lidia Isac moldovai énekesnő után lép színpadra. A 18 versenyzőből - akárcsak két nappal később, a második elődöntőben - tizen jutnak a 14-i döntő 26-os mezőnyébe.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.