Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. November 08. 16:24, csütörtök | PR

Ezt biztos nem gondoltad az erőspaprikáról...Meglepő tények!

Ezt biztos nem gondoltad az erőspaprikáról...Meglepő tények!

Gondoltad volna az erős paprikáról, hogy nem csak az ételeidet teszi ízletesebbé, hanem az életedet is megkönnyíti?

Sokaknál gyakori probléma az izom görcs, ami rengeteg kellemetlenséggel és kínzó fájdalommal jár. Ennek igen sokféle kiváltó oka lehet. Többek között a magnézium és a kalciumhiány is okozhat ilyen tüneteket, de a vérkeringési zavarok is vezethetnek izom görcs kialakulásához. Akik sokat sportolnak, mozognak azok már biztos találkoztak ezzel a jelenséggel. A megerőltető mozgás során kiürül a szervezet ásványi anyag háztartása, és ha nem pótoljuk azokat időben, akkor tapasztalhatunk ilyen görcsös izom összehúzódásokat. A hormonháztartás felborulása is ide vezethet.


Van egy apró titka a makacs izomfájdalmak megoldásának. Ha ezt figyelmen kívül hagyjuk, akkor talán soha nem nyerjük vissza a mozgás szabadságát. Ha odafigyelünk, akkor varázslat módjára megoldódhatnak a gondjaink. Ízületi problémák esetén a szervezet izommerevséggel próbálja védeni a sérült ízületeket. Ez hosszantartó fájdalmas izom görcsöket okozhat. Mindezeket hatékonyan kezelhetjük a HillVital Kapsamax balzsam segítségével, amely csípős paprika kivonatot és még további 10 gyógynövény eszenciát tartalmaz.




A csípős paprika egyik legjelentősebb anyaga a kapszaicin, amely a fűszernövény csípősségét is adja. A kapszaicin igen erős görcsoldó és izomlazító. Így a balzsam bedörzsölése után szinte azonnal hat. Jól eső meleg érzéssel tölti el a problémás területeket, amely egyrészt utal arra is, hogy a vérkeringés is helyre állt az adott részen. Ellazítja a merev izmokat és a letapadást is megszünteti. Így a fájdalom is csillapodik és újra megfelelően fognak működni az izmok és az ízületek is.

Az erős paprika összetevőinek ez csak az egyik jótékony hatása a szervezetre. Számtalan más olyan tulajdonsága is van még a kapszaicinnek, ami miatt érdemes használni a belőle előállított készítményeket.




A HillVital Kapsamax balzsam igen hasznos lehet az amatőr és a profi sportolók számára is, valamint az ízületi problémákkal küszködőknek is enyhülést jelenthet a panaszaira.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat