Városlista
2019. február 24, vasárnap - Mátyás

Hírek

2019. Február 12. 18:11, kedd | Helyi

FEJLESZTÉSEK TÉRSÉGÜNKBEN

FEJLESZTÉSEK TÉRSÉGÜNKBEN

180 millió forinttal támogatja a Magyar Kormány a Tiszafüredi Városi Strandfürdő modernizálását, jelentette be Kovács Sándor országgyűlési képviselő és Ujvári Imre a település polgármestere.

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy Tiszafüred fejlődése töretlen, a természeti adottságoknak, a kerékpáros centrumnak köszönhetően a térség a nyári szezonban jelentős turisztikai erővel bír, azonban az elmúlt 20 évben nem történt fejlesztés a fürdőkomplexumban, igy a Tisza- tó fővárosa lépéshátrányba került az őszi, téli időszakban népszerű gyógyturizmus szempontjából. Az elnyert forrás lehetőséget biztosít arra, hogy elinduljon egy család és gyermekközpontú, uszodával ellátott gyógyfürdő újratervezése és 2-3 éven belül a helyi igényeket is kielégítő, a főszezonon kívüli kikapcsolódást, gyógyulást elősegítő fürdő várja majd a térségbe érkezőket.

KOVÁCS SÁNDOR országgyűlési képviselő (FIDESZ-KDNP)

- Tiszafürednek a fő attrakciója továbbra is a Tisza. Hiszen egyedülálló értéket képvisel, a turisták e miatt jönnek, de azokat a szolgáltatásokat amit egy turistát akár egy hűvös időben, télen, tavasszal vagy ősszel ki tud szolgálni azokat is kell fejleszteni. Fejleszteni kell a szálláslehetőséget, a gasztronómiai kultúrát és természetesen a termálfürdővel is ide tudjuk vonzani azokat a turistákat akik nem csak a jó idő nem csak a nyár, hanem akár a téli időszakban is meglátogatják a Tiszát, a Tisza-tó fővárosát, Tiszafüredet.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Február 23. 18:33, szombat | Helyi

ÚJ ISKOLABUSZ TOMAJMONOSTORÁN

- Az iskolában közel 100, az óvodában pedig közel 20-25 bejáró gyereket szállítunk a környező településekről és ennek a szállítását nem lehet a volán járatokkal megoldani.

2019. Február 23. 10:35, szombat | Helyi

Védelem és biztonságpolitika

A biztonságpolitikai esték vendége volt február 20-án a Déryné Kulturális Központban dr. Demkó Attila védelem és biztonságpolitikai szakértő a 20 éves magyar NATO tagságról szólt.

2019. Február 22. 20:19, péntek | Helyi

TAGGYŰLÉS A SORSTÁRSAK HÁZÁBAN

A Sorstársak Házában tartotta február 8-án taggyűlését az Országos Nyugdíjas Polgári Egyesület Karcagi Szervezete.

2019. Február 22. 20:14, péntek | Helyi

KÖZMUNKA PROGRAM KUNMADARASON

Guba László Kunmadaras község polgármestere arról számolt be televíziónknak, hogy milyen a településen folyó közmunkaprogram, amely mintegy 153 főt foglalkoztat.