Városlista
2019. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Február 12. 18:11, kedd | Helyi

FEJLESZTÉSEK TÉRSÉGÜNKBEN

FEJLESZTÉSEK TÉRSÉGÜNKBEN

180 millió forinttal támogatja a Magyar Kormány a Tiszafüredi Városi Strandfürdő modernizálását, jelentette be Kovács Sándor országgyűlési képviselő és Ujvári Imre a település polgármestere.

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy Tiszafüred fejlődése töretlen, a természeti adottságoknak, a kerékpáros centrumnak köszönhetően a térség a nyári szezonban jelentős turisztikai erővel bír, azonban az elmúlt 20 évben nem történt fejlesztés a fürdőkomplexumban, igy a Tisza- tó fővárosa lépéshátrányba került az őszi, téli időszakban népszerű gyógyturizmus szempontjából. Az elnyert forrás lehetőséget biztosít arra, hogy elinduljon egy család és gyermekközpontú, uszodával ellátott gyógyfürdő újratervezése és 2-3 éven belül a helyi igényeket is kielégítő, a főszezonon kívüli kikapcsolódást, gyógyulást elősegítő fürdő várja majd a térségbe érkezőket.

KOVÁCS SÁNDOR országgyűlési képviselő (FIDESZ-KDNP)

- Tiszafürednek a fő attrakciója továbbra is a Tisza. Hiszen egyedülálló értéket képvisel, a turisták e miatt jönnek, de azokat a szolgáltatásokat amit egy turistát akár egy hűvös időben, télen, tavasszal vagy ősszel ki tud szolgálni azokat is kell fejleszteni. Fejleszteni kell a szálláslehetőséget, a gasztronómiai kultúrát és természetesen a termálfürdővel is ide tudjuk vonzani azokat a turistákat akik nem csak a jó idő nem csak a nyár, hanem akár a téli időszakban is meglátogatják a Tiszát, a Tisza-tó fővárosát, Tiszafüredet.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 23. 13:15, kedd | Helyi

Átadták a Karcagi Rendőrkapitányság új épületét

A miniszter elmondta, hogy az új épület, a magas elismertség azonban kötelez is.

2019. Április 22. 09:39, hétfő | Helyi

KÖZMUNKAPROGRAM ABÁDSZALÓKON

Balogh Gyula Abádszalók város polgármestere arról számolt be a Karcag Televíziónak, hogy hogyan alakul a településen a közmunkaprogram.

2019. Április 22. 09:38, hétfő | Helyi

KATASZTRÓFAVÉDELMI VERSENY

Területi Elsősegélynyújtó és Katasztrófavédelmi Versenyt tartottak április a kunhegyesi sportcsarnokban.

2019. Április 19. 20:05, péntek | Helyi

MUZSIKÁS EGYÜTTES KARCAGON

Muzsikás együttes több, mint 10 éve járja az ország általános- és középiskoláit a Rendhagyó énekóra MOL-ban programjukkal.