Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. December 30. 10:24, vasárnap | Helyi

FELÚJÍTÁSI MUNKÁK A KARCAGI KÓRHÁZBAN

FELÚJÍTÁSI MUNKÁK A KARCAGI KÓRHÁZBAN

Felújítási munkák zajlanak a Kátai Gábor Kórház szakrendelői részében - erről Nagyné László Erzsébet főigazgatót kérdeztük.

- Örömmel számolhatok be róla, hogy a szakrendelői rész a földszinten és közvetlenül az első emeleti fölötte lévő részen több rendelő le van zárva paravánnal, de ez mégsem jelenti azt, hogy a járó beteg szakrendelés ezeken a területeken szünetelne - mondja az intézmény vezetője.


- Sikerült megnyernünk egy uniós forrásból támogatott pályázatot, ami kimondottan az intézmény járó beteg szakrendelés rendelőinek a felújítására vonatkozik, hiszen a betegek által használt területeken látszik, hogy nem mindenhol történt meg a felújítás, mert nem fért bele az előző ütembe.

Ez most megvalósulhat folyamatos működtetés mellett, így nagyon fontos, hogy ez idő alatt sem kell a betegeknek más kórházba átmennie. Jelenleg a Tüdőgondozó szakrendelés, az emeleten a gyermekgyógyászat, urológia, diabetológia felújítása zajlik, ezen rendelők ideglenes helyen működnek. A fenti rendelők még idén visszaköltöznek a felújított részbe és akkor lezárunk egy másik részt és majd ott folytatódnak a munkák. Természetesen ezek a rendelések is a felújítás alatt is folyamatosan működnek majd a kórházban, csak nem az addig megszokott helyen. A rendelések pontos helyszíneiről a helyi sajtóban, rendelőkben is tájékoztatjuk a területi ellátási kötelezettségünkhöz tartozókat, de a kórház honlapján is megtalálhatóak ezek az információk - mondta Nagyné László Erzsébet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 15:51, kedd | Helyi

Kerékpáros kompokat adtak át a Tisza-tó melletti Tiszaderzsen

Két kerékpáros kompot adtak át Magyarország második legnagyobb tava, a Tisza-tó melletti Tiszaderzsen.

2024. Április 23. 13:39, kedd | Helyi

Kerítés égett Kisújszálláson

Kigyulladt egy ingatlan kerítése hétfő éjszaka Kisújszálláson, a Petőfi utcában.

2024. Április 23. 12:38, kedd | Helyi

VÍZVISSZATARTÁSSAL KÉSZÜLNEK AZ ASZÁLYRA

A KÖTIVIZIG működési területén a medrekben, tározókban, holtágakban, halastavakban visszatartott, illetve tározott vízkészlet meghaladja a 298 millió köbmétert.

2024. Április 23. 11:30, kedd | Helyi

ELKAPTÁK A TISZABURAI DÍLERT

Egy 47 éves férfi helyi lakosoknak árulta a kábítószert. A rendőrök őrizetbe vették, a bíróság elrendelte a letartóztatását.