Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2017. Július 21. 05:01, péntek | Belföld
Forrás: mti

Filmvetítések, zenés-táncos programok és szaunaszeánszok a Strandok éjszakáján

Filmvetítések, zenés-táncos programok és szaunaszeánszok a Strandok éjszakáján

Filmvetítésekkel, koncertekkel, tűzzsonglőrökkel, táncosokkal, szaunaszeánszokkal és hosszabbított nyitvatartással készülnek a strandfürdők országszerte július 28-án, a Strandok éjszakájára.

A Magyar Fürdőszövetség honlapja szerint a margitszigeti Palatinus Strandfürdőben vízipisztoly-csatával, közös graffitizéssel, gyermek és felnőtt koncertekkel, a hullám medencénél este a Budapest Voices koncertjével várják a látogatókat, az újpesti Aquaworldben pedig tűzzsonglőr és tánc bemutatókkal, valamint szaunaszeánszokkal várják a vendégeket. Ezen alkalmak során a szaunamester a vendégekkel együtt érkezik a szaunában, majd fokozatosan hevíti fel a kabint és a kályhára aromás folyadékokat öntve segíti a vendégek aklimatizálódását és ellazulását.

A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban az Acoustic Planet zenekar és a Groovehouse együttes lép színpadra, a Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő iker medencéjénél filmvetítést tartanak és ingyenes csúszdahasználatot biztosítanak, a hatvani Városi Strandfürdőben lemezlovasok gondoskodnak a hangulatról.

Kisújszálláson Korda György és Balázs Klári, a Kozmix és a Party Art's OK ad koncertet, Sárváron tűzijátékkal készülnek, a Harkányi Gyógyfürdőben csúszdapartit tartanak, Zalakaroson brazil zene és showtánc műsor, a Kerekdombi Termálfürdőben kabriós találkozó, latin táncosok, az Igali Gyógyfürdőben pedig fényszínház és lézer show lesz.

A Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben lézer show-val és filmvetítéssel, valamint Dér Heni koncerttel várják a látogatókat, a sárospataki Véardó Fürdőben mozipiknik, tűzzsonglőr-bemutató, mazsorett-fellépés és habparti, Szekszárdon aqua-zumba és salsa bemutató, Kunszentmiklóson pedig úszó-, tánc-, strandröplabda-, lábtenisz- és vízi kosárlabdaversenyek lesznek. Gyenesdiáson éjszakai vízi aerobik, Ráckevén chill out zene és filmvetítés, a szegedi Napfényfürdő Aquapolisban szaunaszeánszok és szabadtéri koktélbár, az Anna Gyógy-, Termál és Élményfürdőben pedig hangfürdő, jóga, csontkovács, aquafitness, önvédelmi bemutató, henna festés és az 1980-as, 1990-es évek zenéi, lézer show, valamint limbó verseny szórakoztatja majd a közönséget.

A csatlakozók teljes listája és a fürdők részletes programja a Magyar Fürdőszövetség honlapján olvasható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.