Városlista
2018. április 22, vasárnap - Csilla

Hírek

2018. Április 15. 09:17, vasárnap | Helyi

Gasztronómia felsőfokon

Gasztronómia felsőfokon

A mai Pelikán Kupán tehetséges cukrász, szakács és pincér tanulók versenyeztek ..

Ez valóban gasztronómia felsőfokon, mint ahogyan a szervező Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara hirdeti! A mai Pelikán Kupán tehetséges cukrász, szakács és pincér tanulók versenyeztek az ország minden részéről. Látható, hogy jól képzett, kreatív utánpótlásból nincs hiány.

Az eseményen a szervezők gondosan figyelnek, hogy mindenki jól érezhesse magát, ezért számos kísérő program színesítette a kupát.

A Megyei Ízek Kavalkádján a karcagi birkapörköltöt is meg lehetett kóstolni a disznótoros, kézműves csokik és sajtok, szörpök, lekvárok mellett. írta Kovács Sándor facebook oldalán

Ezek érdekelhetnek még

2018. Április 21. 08:56, szombat | Helyi

Tájékoztatás: Segítség a fűnyírásban

A Fidesz Karcagi Szervezetének képviselői segítséget szeretnének nyújtani idős, beteg, mozgássérült, illetve gyermeküket egyedül nevelő lakótársainknak a fűnyírásban.

2018. Április 20. 20:01, péntek | Helyi

MESEVARÁZS

A MIEÓ Mesevarázs Munkaközössége H. Tóth Jánosné vezetésével az Ifjúsági Házban a Csillagszemű juhász című mese feldolgozására várta a kilenc óvoda egy-egy csoportját.

2018. Április 20. 19:55, péntek | Helyi

KÉSZÜL A SZEZONRA BEREKFÜRDŐ

Határon túlról és a szomszéd településekről is érkeznek vendégek a bereki gyógyvizű strandra.

2018. Április 20. 19:53, péntek | Helyi

KATASZTRÓFAVÉDELMI VERSENY

a Karcagi Katasztrófavédelmi Kirendeltség Kisújszálláson rendezte meg a területi ifjúsági katasztrófavédelmi versenyt és a Vöröskereszt területi elsősegélynyújtó versenyét felsősöknek és középiskolásoknak.