Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2016. Május 12. 12:19, csütörtök | Helyi

Gólyát mentettek a Karcagiak

Gólyát mentettek a Karcagiak

A vezetéken lógott a gólya

Csütörtök reggel teregetés közben vette észre Czinege Józsefné, hogy az Ady Endre- Kacsóh utca sarkán lévő háza előtti fészekből hiányzik az egyik gólya, az utcára kinézve látta, hogy a fészektől mintegy 30-40 méterre, a gólya fennakadt a villanypóznán. Azonnal hívta az E.ON-t, a közterület-felügyelők, akik a helyszínt biztosították. A Kacsóh utcai kanyarban lévő póznához az áramszolgáltató munkatársai perceken belül megérkeztek, áramtalanították a szakaszt és óvatosan leemelték a fennakadt gólyát. Amikor letették a fűbe, látszott, hogy az egyik szeme megsérült és a lába eltört. A Hortobágyi Nemzeti Park munkatársa elvitte a gólyát a madárkórházba.

Címkék: gólya karcag

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 15:00, szerda | Helyi

HALÁLOS MOTORBALESET MEZŐTÚRNÁL

Árokba hajtott egy motoros a Mezőtúrt és Túrkevét összekötő út 20-as kilométerszelvényénél.

2024. Április 17. 13:00, szerda | Helyi

SOK A KULLANCS

A globális felmelegedés egyik haszonélvezői a kullancsok. Ez az apró rovar több betegséget is terjeszt, ugyanakkor a csípéseknek csak elenyésző százaléka vezet egészségkárosodáshoz.

2024. Április 17. 12:23, szerda | Helyi

KETTEN ŐRIZETBEN

Több lopás róható a terhére két tiszabői férfinak. Legutóbb egy iskola focipályájának kerítéséről 90 méter alumíniumlemezt vittek el.

2024. Április 17. 12:15, szerda | Helyi

"KÖZLEKEDIK A CSALÁD" VETÉLKEDŐ 2024-BEN IS

A közúti közlekedésben fontos, hogy a résztvevők körültekintő, megfontolt módon, egymást partnerkén tekintve közlekedjenek. A közlekedés szabályaival a legfiatalabbaknak érdemes minél korábban megismerkedniük, az idősebbeknek pedig so