Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2012. Szeptember 06. 05:00, csütörtök | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Halálos balesetet okozott a fiatal sztár

Halálos balesetet okozott a fiatal sztár

Két ember is meghalt abban a balesetben, amit a Manchester City futballistájának országúti versenyzése okozott.

Valószínűleg lemondhat a profi futballkarrierről a Manchester City utánpótlás csapatának egyik legnagyobb tehetsége, Courtney Meppen-Walter. Az alig tizennyolc éves focista ugyanis két ember halálát okozta szombaton. Meppen-Walter luxusautójával versenyezni kezdett az országúton egy másik forrófejű fiatallal, ésösszeütközött a vele szemben, szabályosan közlekedőautóval, amiben egy anya, a bátyja, és a nő két fia utazott. Az anyuka és testvére azonnal szörnyet haltak a helyszínen. A két gyerek súlyos felsérülést szenvedett, az egyikük jelenleg is kritikus állapotban van.

A történteket még tragikusabbá teszi, hogy a kórházból nincs kihez hazamenniük a fiúknak, ugyanis apjukat is eleveszítették két éve.
A City játékosát és a másik magát Forma-1-be képzelő társát letartóztatták, de óvadék ellenében távozhattak, míg vádat nem emelnek ellenük.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.