Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2022. Szeptember 25. 05:01, vasárnap | Helyi

HÁROM ESET EGY ELKÖVETŐ

HÁROM ESET EGY ELKÖVETŐ

A karcagi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 34 éves helyi férfit, aki pár napon belül három lopást követett el a településen.

Egy karcagi lakos tett bejelentést a rendőrségen és elmondta, hogy az éjszaka során, a háza előtt parkoló gépkocsija csomagtartójából eltulajdonítottak egy nagyobb értékű ütvefúrót. A bejelentő vallomása, valamint a nyomozás során beszerzett adatok alapján a rendőrök a bejelentést követő egy nappal később, lakásán elfogták és előállították a rendőrkapitányságra a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. Gyanúsítotti kihallgatása során a férfi beismerte tettét, elmondta hol értékesítette a szerszámgépet, valamint további két általa elkövetett lopásról is számot adott a nyomozóknak.
A megalapozott gyanú szerint szintén a gyanúsított számlájára írható az az eset, melynek során a gyanúsított befeszítette egy karcagi ingatlan melléképületének ablakát, majd onnan játékkonzolt és 70.000 forint készpénzt tulajdonított el.
Ezt követően pár nappal később betört egy helyi családi házba, azonban onnan nem vitt el semmit, de rongálással ott is kisebb kárt okozott.
A Karcagi Rendőrkapitányság 2 rendbeli lopás bűntett, és 1 rendbeli lopás vétség elkövetése miatt folytat eljárást a gyanúsítottal szemben.

Címkék: #karcag tv, Karcag, lopás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 15:00, szombat | Helyi

JÓTÉKONYSÁGI BÁLT RENDEZTEK

Az idei a Kátai Bál jótékonyságból befolyt bevételeit a kórház biztonságos betegellátáshoz szükséges eszközök beszerzésére fordítják.

2024. Május 04. 07:00, szombat | Helyi

ÁTADTÁK A GYÓGYSZERTÁR ÉPÜLETÉT

Újra helyben vásárolhatnak gyógyszereket a tiszaburaiak. Átadták ugyanis a településen a gyógyszertárat. Az épület átadása ünnepélyes keretek között zajlott.

2024. Május 03. 14:16, péntek | Helyi

ZAJLIK A MUNKA A CSEMETEKERTBEN

Folyamatosan zajlik a munka a Városgondoksághoz tartozó Csemetekertben. Ottjártunkkor is szorgosan tevékenykedtek a területen, főként növényápolási és növényvédelmi munkákat végeztek.

2024. Május 03. 12:42, péntek | Helyi

Fának hajtott egy autó Kenderesen

Fának csapódott egy személygépkocsi csütörtök délután Kenderesen, a Vasút úton.