Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2021. Január 27. 22:17, szerda | Helyi
Forrás: katasztrofavedelem.hu

Három tűz, két műszaki mentés

Három tűz, két műszaki mentés

Ez volt a tegnapi nap, számokban.

Tűz volt egy szünetmentes tápegységek és akkumulátorok elhelyezésére szolgáló helyiségben tegnap hajnalban Szolnokon, egy Gyökér utcai üzem területén. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói bontották meg az érintett berendezés burkolatát, majd eloltották a tüzet.

Kátyúba hajtott és kilyukadt az olajteknője egy személygépkocsinak tegnap délután Kengyelen, a Dózsa György úton. A tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók felitató anyagot szórtak a mintegy háromliternyi olajra.

Összehordott szemét égett egy használaton kívüli malomépületben tegnap délután a szolnoki Véső utcában. A száz négyzetméter alapterületű helyiség negyedében voltak lángok. A szolnoki hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Beizzott a lerakódott korom egy kályha kéményében tegnap délután a tiszakürti Bozó Mátyás utcában. A kunszentmártoni hivatásos tűzoltók a tisztítónyíláson keresztül távolították el az izzó szennyeződéseket a kémény belsejéből, amit aztán egy vízsugárral eloltottak. Az egység a padlást is átvizsgálta, illetve hőkamerával ellenőrizte a kémény hőmérsékletét.

Lesodródott az útról egy személygépkocsi tegnap délután Túrkeve és Mezőtúr között. Az autóból kismértékben szivárgott hűtővíz és üzemanyag. A túrkevei önkéntes tűzoltók áramtalanították a járművet majd visszavontatták az útra.

Címkék: baleset, kátyú

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:16, péntek | Helyi

ZAJLIK A MUNKA A CSEMETEKERTBEN

Folyamatosan zajlik a munka a Városgondoksághoz tartozó Csemetekertben. Ottjártunkkor is szorgosan tevékenykedtek a területen, főként növényápolási és növényvédelmi munkákat végeztek.

2024. Május 03. 12:42, péntek | Helyi

Fának hajtott egy autó Kenderesen

Fának csapódott egy személygépkocsi csütörtök délután Kenderesen, a Vasút úton.

2024. Május 03. 11:30, péntek | Helyi

POZITÍV ÉLETÚTRÓL TARTOTTAK ELŐADÁST

A Szent Pál Marista Általános Iskolában tartott Cigány Témahét zárásaként egy fiatal házaspár tartott előadást arról, hogy a nehéz életkörülmények közül is ki lehet törni.

2024. Május 03. 09:03, péntek | Helyi

JÓVAL HAMARABB ÉRT BE AZ EPER

Előbb vagy utóbb minden tavasszal elérkezik az eperszezon, de az igazi ínyencek számára csak akkor indul, amikor megjelenik a magyar eper a piacokon.