Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2023. Augusztus 24. 15:11, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Házilag szeretné szebbé tenni az otthonát? Az ANRO segít!

Házilag szeretné szebbé tenni az otthonát? Az ANRO segít!

Az ANRO Épületdíszítés Webáruház közel 20 éves tapasztalattal várja azokat, akik házilag szeretnék a lakásuk dekorációját megvalósítani.

Videós segédletek, szerelési útmutatók és rengeteg fotó várja látogatóinkat. Legyen szó belsőépítészeti átalakításról, felújításról vagy faldekorációról, itt biztos, hogy talál hozzá egyszerűen kivitelezhető ötleteket!

Több mint 150 ezer fotó

Webáruházunk felületén 190 000 darab fotónál is több található meg, mely kiváló bizonyíték, hogy igenis szeretnénk ötleteket adni a lakásfelújításhoz. A termékképek garmadája mellett blogok és saját gyártású videók mutatják be, miként változtathatja meg az otthont. Faldekorációk és világítások terén mindig a legújabb megoldásokkal várjuk Önt!

Beltéri stukkók

A klasszikus faldíszítő stukkók ma már nem csak közintézményeket díszít, hanem a magánlakásokban is kedvelt. A sarokszegők és síkfali díszlécek kombinációjával barokkos és minimal stílusú lakásokat egyaránt kidekorálhatunk. Az ANRO díszléc webáruház nemcsak a gyártók széles választékát kínálja, akár egyedi igények szerint is le tudjuk gyártatni a hőn áhított stukkót!

LED szalagok

A vékony világító csíkok könnyen elrejthetők a mennyezeten, de akár a bútorokon is. Sejtelmes fényével barátságosabbá teszi az enteriőrt. Energiafogyasztása alacsony, beépítése egyszerű és helytakarékos, fénye pedig lélegzetelállító légkört teremthet meg! Komplett csomagokban is kapható, de a barkácsoló kedvűek akár 2 cm-es egységre felszabdalva is kreatívan használhatják fel. Lépcsőfokok biztonsági kivilágításához, könyvespolcok dekorvilágításához, gipszkarton építészeti elemek hangsúlyozó világításához és megannyi feladathoz használható még.

3D falburkolatok

A 3 dimenziós falburkolatok sok lakás falait díszíti. A speciális kiemelkedő minták látványos felületet képezhetnek családi és üzleti környezetben egyaránt. Jellemzően 50x50 cm méretű panelekben kapható, tehát egy ember is egyszerűen fel tudja ragasztani a falra. A legtrendibb megoldás manapság a lamella falburkolat. A függőlegesen elhelyezett fa lécek csodásan mutatnak egy tévé háttereként és előszoba dekorációként is.

A külső terekre is van megoldásunk!

A kert berendezéséhez is számtalan termékkel szolgálhatunk. A zöldségnövények mag korától kínálunk nevelési kiegészítőket, fóliát és karót, amivel elősegíthetjük az optimális fejlődést. Ha pedig dísznövényekről van szó, szebbnél-szebb futtatórácsok közül lehet válogatni, amelyek növénnyel beborítva a természetbarát kert jelzője lehet. Ha pedig térelválasztásban gondolkodunk, modern mintás lézervágott fém panelek adnak lehetőséget az udvar felosztásához, vagy akár a terasz vagy kisebb kertrészek lekerítéséhez. Ez csak a jéghegy csúcsa, hiszen nem szabad megfeledkezni a kényelmes bútorokról és hűsítő medencéről, melyre szintén kínálunk alternatívát!

Ha sikerült felcsigáznunk, akkor látogassa meg az ANRO Épületdíszítés webáruházat, ahol az ötlettár mellett teljes termékválasztékunk is megtekinthető!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről