Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2021. Január 17. 21:30, vasárnap | Helyi
Forrás: police.hu

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok Megyéből

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok Megyéből

Az elmúlt 24 órában történt.

Az elmúlt napon a megye rendőrei egy személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására, valamint a rendőrök egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek.


Egy farmosi lakos közlekedett személygépkocsival a 3109-es számú úton Szentlőrinckáta irányából Jászfelsőszentgyörgy irányába 2021. január 15-én 15 óra körül. Haladása során egy jobbra ívelő útkanyarulatban a havas, latyakos úton megcsúszott az autó, áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és összeütközött a vele szemben közlekedő autóbusszal. A baleset során a személygépkocsi sofőrje súlyos sérülést szenvedett.


Felhívjuk a gépkocsivezetők figyelmét, hogy közlekedésük során legyenek tekintettel a csúszós utakra, és a szokásosnál is jóval óvatosabban közlekedjenek! A járműveik sebességét mérsékeljék úgy, hogy biztonságosan tudjanak közlekedni, és autójuk megcsúszását korrigálni tudják! Mindig az út- és látási viszonyoknak megfelelő sebességgel közlekedjenek!
...hogy mindenki hazaérjen!

Címkék: baleset, busz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 11:30, péntek | Helyi

POZITÍV ÉLETÚTRÓL TARTOTTAK ELŐADÁST

A Szent Pál Marista Általános Iskolában tartott Cigány Témahét zárásaként egy fiatal házaspár tartott előadást arról, hogy a nehéz életkörülmények közül is ki lehet törni.

2024. Május 03. 09:03, péntek | Helyi

JÓVAL HAMARABB ÉRT BE AZ EPER

Előbb vagy utóbb minden tavasszal elérkezik az eperszezon, de az igazi ínyencek számára csak akkor indul, amikor megjelenik a magyar eper a piacokon.

2024. Május 02. 15:17, csütörtök | Helyi

FOSZTOGATNAK A TEMETŐBEN

Ellopott virágok, koszorúk, megrongált sírhelyek. Évek óta jelentős anyagi és érzelmi károkat okoznak azok, akik rendszeresen lopnak, rongálnak a szolnoki temetőben.

2024. Május 02. 15:08, csütörtök | Helyi

Kigyulladt egy istálló Öcsödnél

Kigyulladt egy negyven négyzetméteres istálló szerda délelőtt egy Öcsöd külterületén található tanyán.