Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2021. Január 27. 22:15, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok Megyéből

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok Megyéből

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.


A megye rendőrei az elmúlt napon hét személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, továbbá két ittas járművezetővel szemben intézkedtek.
Egy zagyvarékasi lakos közlekedett személygépkocsival 2021. január 26-án 7 óra körül Szolnok belterületén, amikor egy kereszteződésben a személygépkocsi bal első részével elütött egy, a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó szolnoki lakost, aki a fényjelző készülék tilos jelzését figyelmen kívül hagyva lépett az úttestre. A baleset következtében a gyalogos – az elsődleges orvosi vélemény alapján – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.


Kérjük a forgalomban gyalogosan vagy gépjárművel résztvevőket, hogy a kijelölt gyalogos-átkelőket mindig fokozott figyelemmel és körültekintéssel közelítsék meg és mindig tartsák be a forgalmat irányító fényjelző készülékek jelzéseit.

Címkék: baleset, közlekedés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 11:30, péntek | Helyi

POZITÍV ÉLETÚTRÓL TARTOTTAK ELŐADÁST

A Szent Pál Marista Általános Iskolában tartott Cigány Témahét zárásaként egy fiatal házaspár tartott előadást arról, hogy a nehéz életkörülmények közül is ki lehet törni.

2024. Május 03. 09:03, péntek | Helyi

JÓVAL HAMARABB ÉRT BE AZ EPER

Előbb vagy utóbb minden tavasszal elérkezik az eperszezon, de az igazi ínyencek számára csak akkor indul, amikor megjelenik a magyar eper a piacokon.

2024. Május 02. 15:17, csütörtök | Helyi

FOSZTOGATNAK A TEMETŐBEN

Ellopott virágok, koszorúk, megrongált sírhelyek. Évek óta jelentős anyagi és érzelmi károkat okoznak azok, akik rendszeresen lopnak, rongálnak a szolnoki temetőben.

2024. Május 02. 15:08, csütörtök | Helyi

Kigyulladt egy istálló Öcsödnél

Kigyulladt egy negyven négyzetméteres istálló szerda délelőtt egy Öcsöd külterületén található tanyán.