Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2021. Február 17. 17:25, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok Megyéből 

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok Megyéből 

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei négy személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, továbbá három ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival Mezőtúr irányából Mezőhék felé 2021. február 16-án 5 óra 15 perc körül. A sofőr haladása során – eddig tisztázatlan körülmények között – áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és összeütközött egy rakodási munkát végző, leparkolt mezőgazdasági vontatóval. Az ütközés során a személygépkocsi kigyulladt és kiégett. A baleset következtében a személyautó sofőrje – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Címkék: autó, baleset, kiégett

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 10:11, csütörtök | Helyi

NÉPISMERETI VETÉLKEDŐ

Honnan jöttünk, hová tartunk, kik az őseink? Ezekre a kérdésekre kellett felelniük azoknak a maristásoknak, akik részt vettek az iskola népismereti vetélkedőjén.

2024. Május 02. 08:09, csütörtök | Helyi

15 ÉVES A NYUGDÍJAS PEDAGÓGUS KLUB

Tizenöt év. Ennyi idő alatt majdnem kétszer teljesen kicserélődik egy nyolcosztályos iskola diákserege. Éppen ennyi ideje alapították a nyugdíjas pedagógusok karcagi klubját.

2024. Május 01. 16:24, szerda | Helyi

A hazai vadállományunk egyedülálló nemzeti kincsünk

Teremtett világunk megőrzése közös kötelességünk, a természet rendjét pedig nem lehet megbontani, éppen ezért hárul kiemelkedően fontos szerep a felelős és tudatos vadgazdálkodásra

2024. Május 01. 15:00, szerda | Helyi

KALAPÁCCSAL TÁMADT AZ IDŐS EMBERRE

A Kunszentmártoni Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be egy 22 éves cibakházi férfival szemben rablás bűntette és két rendbeli testi sértés büntette miatt.