Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2021. Április 15. 09:49, csütörtök | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei három ittas járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá két személyt fogtak el az ellenük kiadott körözés alapján.

Egy helyi lakos hátramenetet hajtott végre egy karcagi állatorvosi rendelőnél lévő parkolóban, 2021. április 14-én 8 óra körül. Manővere során a sofőr nem észlelte a mögötte elhaladó kerékpárost, akit elsodort. A biciklis a baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett.

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság közúti baleset okozása vétség elkövetése miatt folytat nyomozást egy helyi lakos ellen. A 40 éves férfi tehergépkocsival közlekedett Törökszentmiklós belterületén, 2021. április 14-én a déli órákban. A sofőr az „Állj! Elsőbbségadás kötelező” közúti jelzőtábla figyelmeztetése ellenére behaladt egy kereszteződésbe és összeütközött a védett úton haladó elektromos kerékpárossal. A baleset következtében a kerékpáros – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Felhívjuk a közlekedők figyelmét az elsőbbségi szabályok betartására. Kérjük, hogy az útkereszteződéseknél fokozott körültekintéssel és figyelemmel vezessenek! Csak akkor haladjanak be a kereszteződésbe, ha az elsőbbséget megadták, vagy megkapták!

…hogy mindenki hazaérjen!

Címkék: baleset

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 15:00, szombat | Helyi

JÓTÉKONYSÁGI BÁLT RENDEZTEK

Az idei a Kátai Bál jótékonyságból befolyt bevételeit a kórház biztonságos betegellátáshoz szükséges eszközök beszerzésére fordítják.

2024. Május 04. 07:00, szombat | Helyi

ÁTADTÁK A GYÓGYSZERTÁR ÉPÜLETÉT

Újra helyben vásárolhatnak gyógyszereket a tiszaburaiak. Átadták ugyanis a településen a gyógyszertárat. Az épület átadása ünnepélyes keretek között zajlott.

2024. Május 03. 14:16, péntek | Helyi

ZAJLIK A MUNKA A CSEMETEKERTBEN

Folyamatosan zajlik a munka a Városgondoksághoz tartozó Csemetekertben. Ottjártunkkor is szorgosan tevékenykedtek a területen, főként növényápolási és növényvédelmi munkákat végeztek.

2024. Május 03. 12:42, péntek | Helyi

Fának hajtott egy autó Kenderesen

Fának csapódott egy személygépkocsi csütörtök délután Kenderesen, a Vasút úton.