Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2021. Április 29. 10:02, csütörtök | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.

A megye rendőrei az elmúlt napon hét ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Egy vadnai lakos közlekedett tehergépkocsival 2021. április 27-én 12 óra 30 perc körül Jászapáti külterületén a 3227. számú úton. Haladása során eddig ismeretlen okból elveszítette uralmát a jármű irányítása felett, lehaladt a menetiránya szerinti jobb oldali egyenetlen kavicsos útpadkára, majd az útárokba, ahol a jármű a jobb oldalára dőlt. A baleset következtében a gépjárműben anyagi kár keletkezett.

Kérjük a gépjárművek vezetőit, hogy mindig az út- és látási viszonyoknak megfelelően, kellő körültekintéssel közlekedjenek.

…, hogy mindenki hazaérjen.

Címkék: baleset

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 15:00, szombat | Helyi

JÓTÉKONYSÁGI BÁLT RENDEZTEK

Az idei a Kátai Bál jótékonyságból befolyt bevételeit a kórház biztonságos betegellátáshoz szükséges eszközök beszerzésére fordítják.

2024. Május 04. 07:00, szombat | Helyi

ÁTADTÁK A GYÓGYSZERTÁR ÉPÜLETÉT

Újra helyben vásárolhatnak gyógyszereket a tiszaburaiak. Átadták ugyanis a településen a gyógyszertárat. Az épület átadása ünnepélyes keretek között zajlott.

2024. Május 03. 14:16, péntek | Helyi

ZAJLIK A MUNKA A CSEMETEKERTBEN

Folyamatosan zajlik a munka a Városgondoksághoz tartozó Csemetekertben. Ottjártunkkor is szorgosan tevékenykedtek a területen, főként növényápolási és növényvédelmi munkákat végeztek.

2024. Május 03. 12:42, péntek | Helyi

Fának hajtott egy autó Kenderesen

Fának csapódott egy személygépkocsi csütörtök délután Kenderesen, a Vasút úton.