Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2023. Május 04. 09:24, csütörtök | Helyi

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

Az elmúlt napon a vármegye rendőrei 6 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint 4 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.

Egy külföldi állampolgár közlekedett személygépkocsival Kenderes belterületén a Petőfi úton Budapest felől Debrecen irányába 2023. május 3-án reggel. Haladása során a sofőr vezetés közben elaludt, letért az úttestről és nekiütközött az út mellett parkoló gépkocsinak, amit nekilökött az ott lévő ingatlan kerítésének. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.

Felhívjuk a gépjárművezetők figyelmét, hogy akkor üljenek a gépjármű volánja mögé, ha a vezetésre képes állapotban vannak! Amennyiben útközben álmosnak, fáradtnak érzi magát, álljon meg, iktasson be pihenőt és a gépkocsiból kiszállva mozgassa át végtagjait! Menet közben többször engedje le az ablakot és friss levegővel szellőztesse át az utasteret.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 15:00, szombat | Helyi

JÓTÉKONYSÁGI BÁLT RENDEZTEK

Az idei a Kátai Bál jótékonyságból befolyt bevételeit a kórház biztonságos betegellátáshoz szükséges eszközök beszerzésére fordítják.

2024. Május 04. 07:00, szombat | Helyi

ÁTADTÁK A GYÓGYSZERTÁR ÉPÜLETÉT

Újra helyben vásárolhatnak gyógyszereket a tiszaburaiak. Átadták ugyanis a településen a gyógyszertárat. Az épület átadása ünnepélyes keretek között zajlott.

2024. Május 03. 14:16, péntek | Helyi

ZAJLIK A MUNKA A CSEMETEKERTBEN

Folyamatosan zajlik a munka a Városgondoksághoz tartozó Csemetekertben. Ottjártunkkor is szorgosan tevékenykedtek a területen, főként növényápolási és növényvédelmi munkákat végeztek.

2024. Május 03. 12:42, péntek | Helyi

Fának hajtott egy autó Kenderesen

Fának csapódott egy személygépkocsi csütörtök délután Kenderesen, a Vasút úton.