Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2023. Július 03. 13:52, hétfő | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 72 óra rendőrségi híreiből

Az elmúlt három napon a vármegye rendőrei 14 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint 12 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában 6 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Egy tiszaföldvári lakos közlekedett személygépkocsival 2023. június 30-án 21 óra 20 perckor a 4633-as számú úton, Tiszaföldvár felől Cibakháza irányába. Haladása során egy jobbra ívelő útkanyarban elvesztette uralmát a gépkocsi irányítása felett, áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol a szemből érkező személygépkocsinak frontálisan nekiütközött. A baleset során – az elsődleges orvosi vélemény szerint – mindkét jármű sofőrje és négy utas 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2023. július 1-én 16 óra 45 perckor Tiszafüred belterületén. A rendelkezésre álló adatok alapján egy helyi lakos közlekedett motorkerékpárral a Külsőfokpart úton, azonban a jármű sebességét nem megfelelően választotta meg, megcsúszott, majd villanyoszlopnak csapódott. A baleset során – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a motorkerékpáros 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a mindenkori út- és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg sebességüket!

…, hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:16, péntek | Helyi

ZAJLIK A MUNKA A CSEMETEKERTBEN

Folyamatosan zajlik a munka a Városgondoksághoz tartozó Csemetekertben. Ottjártunkkor is szorgosan tevékenykedtek a területen, főként növényápolási és növényvédelmi munkákat végeztek.

2024. Május 03. 12:42, péntek | Helyi

Fának hajtott egy autó Kenderesen

Fának csapódott egy személygépkocsi csütörtök délután Kenderesen, a Vasút úton.

2024. Május 03. 11:30, péntek | Helyi

POZITÍV ÉLETÚTRÓL TARTOTTAK ELŐADÁST

A Szent Pál Marista Általános Iskolában tartott Cigány Témahét zárásaként egy fiatal házaspár tartott előadást arról, hogy a nehéz életkörülmények közül is ki lehet törni.

2024. Május 03. 09:03, péntek | Helyi

JÓVAL HAMARABB ÉRT BE AZ EPER

Előbb vagy utóbb minden tavasszal elérkezik az eperszezon, de az igazi ínyencek számára csak akkor indul, amikor megjelenik a magyar eper a piacokon.