Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2023. Szeptember 28. 15:39, csütörtök | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

Az elmúlt napon a vármegye rendőrei egy ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában, kettő személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Egy kunmadarasi lakos közlekedett tehergépkocsival 2023. szeptember 27-én 9 óra 15 perckor Abádszalók külterületén, a 34-es számú főúton. Haladása során a menetiránya szerinti jobb oldali forgalmi sávból áttért a bal oldali forgalmi sávba, onnan az útpadkára, majd tovább az út melletti füves területre sodródott, ahol a jármű többször megpördült. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a sofőr 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:16, péntek | Helyi

ZAJLIK A MUNKA A CSEMETEKERTBEN

Folyamatosan zajlik a munka a Városgondoksághoz tartozó Csemetekertben. Ottjártunkkor is szorgosan tevékenykedtek a területen, főként növényápolási és növényvédelmi munkákat végeztek.

2024. Május 03. 12:42, péntek | Helyi

Fának hajtott egy autó Kenderesen

Fának csapódott egy személygépkocsi csütörtök délután Kenderesen, a Vasút úton.

2024. Május 03. 11:30, péntek | Helyi

POZITÍV ÉLETÚTRÓL TARTOTTAK ELŐADÁST

A Szent Pál Marista Általános Iskolában tartott Cigány Témahét zárásaként egy fiatal házaspár tartott előadást arról, hogy a nehéz életkörülmények közül is ki lehet törni.

2024. Május 03. 09:03, péntek | Helyi

JÓVAL HAMARABB ÉRT BE AZ EPER

Előbb vagy utóbb minden tavasszal elérkezik az eperszezon, de az igazi ínyencek számára csak akkor indul, amikor megjelenik a magyar eper a piacokon.