Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2023. December 18. 13:26, hétfő | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 72 óra rendőrségi híreiből

A vármegye rendőrei az elmúlt három napon négy személyt értek tetten bűncselekmény elkövetésén, valamint három személyt előállítottak, mert elfogató parancs volt ellenük érvényben, továbbá négy ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában hat személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Egy abonyi lakos közlekedett személygépkocsival Szolnokon 2023. december 16-án kora este, mikor ellenőrizték a rendőrök. A sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért a 46 éves férfit további mintavételre előállították, vezetői engedélyét elvették.

A törökszentmiklósi rendőrök egy személygépkocsit akartak ellenőrizni Tiszapüspöki egyik kereszteződésénél 2023. december 15-én este, azonban a sofőr a szolgálati gépkocsi fény és hangjelzését figyelmen kívül hagyta és továbbhajtott. Messzire nem jutott, mert egy földúton elakadt az autóval és a rendőrök elfogták. Megállapították, hogy a 18 éves férfi nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel és a Szolnoki Járásbíróság eltiltotta a vezetéstől, valamint a gépkocsin nem volt rendszámtábla, mivel azt korábban kivonták a forgalomból.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

NEM KÉRÜNK A MIGRÁNSGETTÓBÓL

Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát, mely szerint elképzelhető, hogy akár Magyarországon is migránsgettók kerüljenek kialakításra.

2024. Április 27. 17:00, szombat | Helyi

PÁLINKÁSÜVEGGEL VERTE FEJBE-AGYZÚZÓDÁS LETT A VÉGE

Mezőtúron egy születésnapi összejövetel durvult el olyannyira, hogy a bulin résztvevő egyik férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

2024. Április 27. 15:00, szombat | Helyi

ROKKANTKOCSIST TÁMADOTT MEG

Felháborító eset történt városunkban. Egy rokkant kocsival közlekedő idős férfit raboltak ki a nyílt utcán.