Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Október 31. 13:47, szerda | PR

Hogyan lehet hosszabb és erősebb szempillám?

Hogyan lehet hosszabb és erősebb szempillám?

Erre a kérdésre sokan keresik a választ, de mi most eláruljuk, hogy mi lehet a megoldás, ha valaki vegyesen hosszabb és rövidebb szempillákkal rendelkezik vagy esetleg valamilyen okból elvesztette természetes szempilláit.

A javaslatunk Long 4 lashes szempillanövesztő szérum, de pontosan kinek is lehet szüksége rá? Egyszerű is lehetne a válasz, hiszen kijelenthetjük, hogy mindenkinek, aki nincsen megelégedve szempillája hosszúságával vagy éppen kiváncsiságból kipróbálná milyen az, ha szempillái dúsabbnak hatnak a megszokottnál.

De mit is takar ez? Hiszen ezzel a szérummal igézően hosszú szempillákra tehetünk szert, vagy ezáltal tudjuk kiemelni ritka és elvékonyodott szempilláinkat, hogy azok erősebbnek és dúsabbnak hassanak. Vagy ha sajnálatos módon egyáltalán nem rendelkezünk valami oknál fogva szempillákkal. Egy fél éves kezeléshez elég egyetlen adag szérumot megvásárolnunk.

Hogyan használjuk?

Az applikátor segítségével nagyon egyszerűen felhelyezhetjük, és eloszlathatjuk a szérumot a szempillákon. A felső szemhéjra vigyük fel az előzőleg megtisztított és szárazra törölt sima bőrfelületre egyetlen simítással. Pont úgy kell alkalmazni, hogy a szempillavonal mentén menjünk végig.

Az elmaradhatatlan siker érdekében használjuk minden este a szempillanövesztő szérumot, és minden esetben figyeljünk arra, hogy ne kerüljön a szemhéj belső részébe, valamint az alsó szempilla vonalra sem, csakis a külső részen alkalmazzuk. A teljes kezelés időtartama fél év, melyhez elegendő kell legyen egyetlen 3 mililiteres kiszerelésű szérumot beszereznünk és pár hónappal később már élvezhetjük is a rendkívüli hatékonyságát. Nem fogunk csalódni, a végeredmény önmagáért beszél majd.

Vannak esetek, amikor nem gondolnánk, de mégis lehet alkalmazni a szérumot, ezek a következő helyzetek

Ha kontaktlencsét kell hordanunk, akkor is bátran használhatjuk, illetve alkalmazható akkor is, ha tartós sminket csináltattunk előzőleg. Szintén kipróbálhatjuk a hatékonyságát, ha már átestünk egy szempilla hosszabbításon vagy dúsításon, vagy éppen előtte hennával festették a szempillánkat.

Az alkotók azoknak is ajánlják a szérumot, akik kemoterápiás kezelésen vannak túl.

Mik az összetevői?

A szérum a következő összetevőkből áll: Víz, pentilén-glikol, pentaeritritil-tetraizosztearát, bimatoproszt, hidrolizált hialuronát, pantenol, allantoin, akrilátok/C10-30 alkil-akrilát keresztpolimer, dinátrium-foszfát, trietanolamin, metil-parabén, alkohol.

A szérumot a Napibio weboldalán könnyen megvásárolhatjuk, de sok más hasznos dolgot is olvashatunk a weboldal blogjában, legyen szó akár az olajok hidegen sajtolásáról, vagy hogy hogyan készíthetünk házi joghurtot kókuszkrémből élőflóra segítségével.

A szérumot választhatjuk csomagban is, lehetőségünk van erősítő fekete szempillaspirállal együtt venni vagy micellás lemosó gél is társulhat hozzá.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat

2024. Február 13. 14:59, kedd | PR

K&H: iskolapadba ülhetnek a bankárok

a mesterséges intelligencia forradalmasítja a bankszférát