Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2022. Május 05. 08:52, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Hogyan találhatok biztonságos online szerencsejáték-oldalt?

Hogyan találhatok biztonságos online szerencsejáték-oldalt?

Ellenőrizd a regisztrációt és az engedélyt.

Az online kaszinójátékok jelenleg azon dolgok közé tartoznak, amelyeket a világon már-már az "új normális" állapotok közé soroltak. Sokan, akik online játékokat játszanak csak a legjobb módon szeretnék eltölteni az idejüket akár barátokkal, akár egyedül.

Az online kaszinók legjobb tulajdonsága, hogy szinte minden játékot megtalálsz, amit csak keresel. Emellett bónuszokat is kapsz, amikor regisztrálsz egy oldalra. Az online biztonság azonban az internet bevezetése óta állandó probléma. Nem minden játék oldal biztonságos. Néhányat csalók üzemeltetnek, hogy bányásszák az internetezők adatait, és tudtukon kívül lopnak is tőlük.

De persze nem általános. Szerencsére van valódi magyar online casino, amely nem átverésre utazik hanem ténylegesen lehetőséget ad arra, hogy szórakozzanak a szerencsejáték szerelmesei. A következőkben megtudhatod, hogy melyek azok a szempontok, amelyek figyelembevételével megtalálhatod a neked való online kaszinót.

Minden kaszinó oldal engedélyét és regisztrációját minden új játékosnak elsőként kell figyelembe vennie, mielőtt regisztrál. Minden kaszinónak el kell helyeznie a regisztrációs számát és az engedélyezési nyilatkozatát az oldalon.

Ha azt veszed észre, hogy a böngészett oldalon ezek hiányoznak, akkor bizony érdemes távozni, és keresni egy olyan oldalt, amely legalább ezt az alapfeltételt teljesíti. Az engedélyek létfontosságúak a biztonságos oldal megtalálásában, mert sok csaló oldal kínál online szolgáltatásokat. Igaz, ezekkel ma már nagyon eredményesen felveszik a harcot a hatóságok, még be-becsúszhat egy-egy csaló az ember életébe.

Vannak olyanok is, amelyeknek lejárt az engedélye, és nem a meghatározott szabványok szerint működnek. Az elismert engedélyező szervek közül néhány a máltai és az Egyesült Királyság szerencsejáték-hatóságai. Ez a két hatóság szigorúbb feltételekkel működik, mint a sokak által preferált Curacao szigetén lévő hatóság, így ez máltai és brit

Ellenőrizd az oldalak értékeléseit

Az oldalak értékelései sok mindent elárulnak a csatlakozni kívánt kaszinóról. A különböző review és vélemény-aggregátor oldalakon található véleményekből megtudhatod, hogy az oldal a múltban érintett volt-e bármilyen csalási ügyben, vagy többségben vannak-e negatív tapasztalatok. Amikor az oldal értékeléseit ellenőrződ, győződj meg róla, hogy ellenőrizd, hogy vannak-e korábbi panaszok a készpénz befizetésekkel vagy -kivétellel kapcsolatban.

A vélemények többet fognak mondani az oldal hírnevéről. Ha nem találsz korábbi ügyfélértékeléseket és beszámolókat az oldalon, akkor más értékelő oldalakon is ellenőrizheted. Szerencsére ma már vannak megbízható magyar oldalak is, ahol nem csak a jutalékra hajtva írnak “őszinte” véleményeket kaszinókról.

Fizetési módszerek

A legbiztonságosabb online kaszinók számos, világszerte használt fizetési módot elfogadnak. Egyesek azonban szigorúan meghatározzák a használandó fizetési módokat.

De ügyelj arra, hogy ne csatlakozz olyan oldalhoz, amely ragaszkodik a banki átutaláshoz és a direkt banki adatok megosztásához.

Az ilyen webhelyek ugyanis arra törekszenek, hogy megszerezzék az ügyfelek banki adatait, hogy így csalják ki őket nehezen megkeresett pénzüktől. Emellett vannak olyan oldalak, amelyeknek hosszabb ideig tart, amíg visszaigazolják a fizetés beérkezését az ügyfelek játékszámlájára. Ezek a csalárd oldalak jelei, amelyekre oda kell figyelni. Ma már a másodperces utalások világában élünk, egy nemzetközi átutalás is maximum két nap alatt feldolgozásra kell kerüljön.

A felhasználók adatainak védelme

Egyre gyakoribbak az adatvédelmi incidensek és más kiberbűncselekmények. Ezek folyamatosan növekednek a különböző oldalakon elérhető gyenge adatbiztonsági rendszerek miatt. Amikor biztonságos szerencsejáték-oldalt keresel, a legfontosabb dolog, amit figyelembe kell venned, hogy az oldal használ-e adattitkosítási módszert. Az adattitkosítási rendszerek megakadályozzák az információk illetéktelenek számára történő átadását. Az pedig talán nem kérdés, hogy a legfontosabb dolog az az, hogy a jelszavad hosszú, bonyolult legyen, illetve hogy ahol van lehetség kétfaktoros azonosítást használj. A megbízható online kaszinók ismérve egyébként pont az, hogy SMS-ellenőrzést kérnek, illetve akár authentikátor program használatát, vagy SMS kód küldést is lehetővé tesznek a belépéshez.

Próbáld meg igénybe venni az ügyfélszolgálatot a regisztráció előtt

Az ügyfélszolgálat az ügyfeleknek kínált szolgáltatásokra utal, amelyek célja, hogy kényelmesebbé tegye a kaszinók használatát, és segítsenek megérteni, hogyan működik az oldal. A jó ügyfélszolgálatnak éjjel-nappal elérhetőnek kell lennie, hogy jobb szolgáltatásokat nyújtson az ügyfeleknek, amikor szükségük van rájuk. Ezért amikor egy kaszinóoldalon jársz, próbálj meg csevegni az ügyfélszolgálati csapatukkal. Kérhetsz tőlük felvilágosítást minden olyan dologról, amit nem értesz. Ezt gyakran lehet regisztráció nélkül is, és sok esetben érdemes is rákérdezni többek között arra, hogy van-e mondjuk kivétel a bónuszoknál, hiszen a magyar szerencsejáték-szabályozások miatt lehet, hogy az adott kaszinó nem ad bónuszokat. Vagy éppen a választott fizetési módod nem jogosít bónuszokra.

A válaszaikból meg tudod majd ítélni, hogy támogatóak-e vagy sem. A csaló kaszinóoldalak ügyfélszolgálati csapata nem fog válaszolni a működésükkel kapcsolatos kérdésekre. Sőt, egyenes válaszok nélkül hagyják a felhasználóikat. Ha ezt észreveszed, keress egy másik oldalt, amelynek ügyfélszolgálati csapata megbízható.

Összefoglalás

A fentiek azok a szempontok, amelyeket figyelembe kell venned, amikor a legmegbízhatóbb online kaszinókat és egy olyan kaszinót keresel, amely kiemelkedik a többi közül. Ezen szempontok folyamatos szem előtt tartásával és segítségével megmenekülhetsz attól, hogy a kiberbűnözők által felállított csapdákba ess. A magyar szerencsejáték térben ez fontos is, mert nagyon gyakoriak a nagyon rossz, fordítógépes fordítással lefordított kaszinóoldalak, amelyek csak csőbe húzzák a magyar játékosokat. Mindig győződj meg róla, hogy kellőképpen körültekintő voltál-e és jegyezd meg, hogy a magyar nyelvű elérés nem feltétlenül jelenti azt, hogy tényleg használhatod is a kaszinó minden szolgáltatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről